1 790 3

Ключови марки ще пропуснат салона в Париж

Ключови марки ще пропуснат салона в Париж
Георги Касабов

Тазгодишният автосалон във френската столица ще се лиши от присъствието на Ford, Volvo, Aston Martin и Rolls-Royce, съобщава Automotive News. Производителите обявиха, че няма да участват на изложението, което отваря врати на 1 октомври.

"Доскоро се смяташе, че присъствието на всеки салон е едва ли не задължително", коментира шефът на Aston Martin Анди Палмър. "Понякога обаче е по-добре да се занимаваме с нещо друго, вместо само да харчим, харчим и харчим пари за изложения".

Тази година Volkswagen също въвежда някои промени в утвърдената си от десетилетия програма. Традиционната "Нощ на премиерите", в която концернът показва всичките си новости, няма да се състои.

На салона в Париж най-вероятно няма да има и щанд на Lamborghini, а вместо на откриването на изложението висшият мениджмънт на BMW ще присъства на дискусия по стратегията за развитие на гамата от електрически модели.

Разточителството на производителите по салони от ранга на Парижкия изглежда пада жертва на икономиите, отбелязват от Automotive News и припомнят, че за изложението през 2011 г. Audi изхарчи €11 млн. за полигон с истински пътища на щанда си.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Max
  Отговор
  1 10:04  16.09.16
  Страхотна машинка! Видях в Италия такава ама с малкия двигател. Невероятна е и отвътре!
 • Даа
  Отговор
  2 10:42  16.09.16
  А от вънка е пълен смях:)))
 • между редовете
  Отговор
  3 13:16  17.09.16
  Ми за кво Aston Martin и Rolls-Royce да ходят на Автосалон в Париж - много са скъпи, а при тамошните арабели са на мода камионите и комбитата да могат да слагат бомби и да блъскат! По-добре да ходят на автосалон в Саудитска Арабия, където спонсорите на тероризма имат кинти да си позволят такива коли! Волво и те няма как да се котират сред френските арабели, че са въвели много технологии за предпазване на ударените пешеходци и ги няма броните от едно време за блъскане на лосове в тундрата. Форд всички знаем че спада 4-те ф-та, които не бива да се купуват: Фиат, Форд и Фсичко Френско! WV даже една нова емблема не може да покаже, затова и няма да има "нощ на премиерите"! Lamborghini и то много скъпо, пък и скосено - не върши никва работа! А за шефовете на БМВ е по-важно най-накрая да открият топлата вода!

Напиши коментар:


Публикувай