19 131 3

"Съживяват" Пол Уокър и за следващите "Бързи и яростни"

"Съживяват" Пол Уокър и за следващите "Бързи и яростни"
Георги Касабов

Покойният актьор Пол Уокър ще се "завърне" в ролята си на Браян О'Конър в предстоящите серии от поредицата "Бързи и яростни". Продуцентът и изпълнител на другата главна роля във филмите Вин Дизел търси начин да възкреси отново колегата си по подобие на компютърно генерирания му образ за няколко сцени в седмата част от франчайза, по време на чиито снимки Уокър загина, твърди британският в. Telegraph.

За да бъде завършена последната засега серия на "Бързи и яростни", продуцентите трябваше да се обърнат за помощ към братята на Пол Кейлъб и Коуди Уокър. Специалисти по компютърна графика използваха физическата им прилика и насложиха лицето на актьора върху техните. Продуцентите оправдаха "фалшификацията" с емоционалната натовареност на финалните сцени, в които Браян О'Конър се прощава с Доминик Торето.

Вин Дизел обаче явно не смята това за логичен завършек на историята и търси начини да впрегне най-новите технологии, за да върне героя на Пол Уокър на екран. Заедно с него в следващите серии щяла да играе и Джордана Брустър (Миа).

Пол Уокър загина в автомобилна катастрофа на 30 ноември 2013 г. в калифорнийския гр. Санта Кларита. Зад волана на фаталното Porsche GT бе приятелят му Роджър Родас, с когото участваха в любителската серия Pirelli World Challenge.

Осмата серия от поредицата излиза на екран на 12 април догодина.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • nejelaniqt gost
  Отговор
  1 14:38  20.09.16
  kato kotka si
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  2 18:56  20.09.16
  Пол Уокър ще остане идол на младото поколение както Джеймс Дийн
 • Господине като котка сте
  Отговор
  3 20:49  07.05.18
  Няма как да е починал 2014г. понеже през 2016-2017г. се снима бързи и яростни 7 а той почина по средата на снимките

Напиши коментар:


Публикувай