Last news in Fakti

22 Септември, 2016 07:15 2 176 2

Citroen представи виртуалния C3 WRC, дни преди автосалона в Париж

Френският производител Citroen, представи своята машина, с която ще се впусне в битката за сезон 2017 в световния рали шампионат. Виртуалната премиера разкрива, както дизайна на състезателната машина, така и визията, с която ще се бори за призови позиции. До сега, реалния прототип проведе общо шест теста на различни настилки и условия, но промените за 2017-та са значителни и е нужно време за "срастването" на човека с машината.

Новата ера, която ще настъпи във WRC съвсем скоро, води със себе си повишена до 370 конски сили мощност, значително по-големи спойлери и съответно по-големи притискателни сили, както и намаление на теглото с 25 килограма. Правилникът ще позволява и използването на диференциали с електронно управление.

Автомобилът ще носи много очаквания - Citroen има общо 8 конструкторски титли и цели 96 победи в световния рали шампионат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    Добре че е "извънземният" Себастиан Льоб да ги издигне в ралито

    Коментиран от #2

  • 2 Мършата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "копеле":

    Наистина без Себастиян Льоб са за никъде, след като се махна непомня да са спечелили нещо