3 Октомври, 2016 11:12 9 763 0

Land Rover вече тества новия Defender

  • land rover-
  • defender-
  • ралф спет
Land Rover вече тества новия Defender - 1

Следващото поколение на легендата Defender може да дебютира по-рано от 2019 г., за когато бе предвидена официалната му премиера. Британците вече провеждат реални пътни изпитания на всъдехода и според шефа на Jaguar Land Rover Ралф Спет той ще бъде готов година по-рано, съобщава Autocar.

Новият Defender ще бъде построен на същата алуминиева платформа като представения току-що Discovery, Range Rover и Range Rover Sport. Спет потвърждава слуховете, че култовият офроудър ще се прости с рамната си конструкция и ще има самоносеща каросерия. Как това ще се отрази на проходимостта може само да се гадае, но англичаните надали ще си позволят експерименти с едно от най-силните качества на модела.

Доста въпросителни витаят и около дизайна на всъдехода, макар че в специализираните издания не липсват прогнозни рендери. Единственият коментар, който Ралф Спет си позволява по въпроса, е обещанието за "фантастична" външност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА