Last news in Fakti

3 Октомври, 2016 11:29 6 603 0

Hyundai с 1040 коня

  • hyundai-
  • santa fe-
  • bisimoto engineering-
  • тунинг-
  • sema 2016
Hyundai с 1040 коня - 1

Hyundai ще се представи на тазгодишното тунинг изложение SEMA в Лас Вегас със стероидна версия на кросоувъра Santa Fe. Автомобилът е разработен в сътрудничество с американското ателие Bisimoto Engineering и развива 1 040 к.с.

За да се постигне такава мощност, SUV-то е оборудвано с 3.8-литров шестак от семейството Lambda. Двигателят е снабден с два турбокомпресора с автоматично регулиране на налягането, междинен охладител, различен електронен управляващ блок и нова изпускателна система.

За предаването на огромната мощност към колела се грижат 6-степенна автоматична трансмисия от лимузината Genesis R-Spec и диференциал от Equus. В купето са монтирани обезопасяваща клетка и спортни седалки Momo Daytona Evo.

SEMA 2016 ще се проведе от 1 до 4 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА