Last news in Fakti

5 Октомври, 2016 05:30 8 837 3

Как ще изглежда новата Skoda Yeti?

  • skoda-
  • yeti-
  • йозеф кабан
Как ще изглежда новата Skoda Yeti? - 1

Новото поколение на малкия кросоувър на Skoda се очаква да се появи на бял свят през 2018 година, но до този момент чехите пазят подробностите около него в пълна тайна. Известно е единствено, че новото Yeti ще се прави на модулната платформа MQB.

По време на автомобилното изложение в Париж, където Skoda обра овациите с голямото SUV Kodiaq, главният дизайнер на марката Йозеф Кабан разказа пред медиите нещо любопитно, касаещо бъдещото Yeti.

Кабан сподели, че Skoda Kodiaq отваря вратата за нов, по-привлекателен свят на SUV-тата и поради тази причина дизайнът му няма как да не повлияе и на другите предстоящи кросоувъри от гамата на Skoda.

"Ние създадохме Skoda Kodiaq, мислейки и за другите модели на марката. Доста голяма част от детайлите ще залегнат в предстоящия нов кросоувър Yeti, но въпреки това той ще има свой собствен облик".

От тук можем да си направим изводите, че новото Yeti ще е коренно различно от сегашното, като едновременно ще притежава новите гени на марката и в частност тези на Kodiaq, но в същото време ще има собствена идентичност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    2 1 Отговор
    Как изглежда- като Роувър Евог 1:1.
    Къ ни въй срам да крадети толкус наглу ?
  • 2 гостенче

    1 1 Отговор
    Фаровете наподобяват тези на РЕНО.
  • 3 бай

    0 2 Отговор
    ПАРКЕТИНГ
    ИСТИНСКИ ДЖИПОВЕ ЛАНД КРУИЗЕР,ПАДЖЕРО,ГРАНД ВИТАРА.