7 Октомври, 2016 05:30 5 629 5

Драг състезанието на супер спортистите

  • драг-
  • състезание

В това ранно петъчно утро, отново ще ви пренесем в драг състезанията, но тук за разлика от ежегодната драг битка на Motor Trend, нещата са малко по-разнообразни и присъстват машини, които там не видяхме. Може би причината се крие в това, че тези автомобили не са осигурени от производителите. Участиниците са общо девет, като започнем от малкия "базов" McLaren 570S и пистово насочения 675LT,който видяхте вчера, два италиански бика - Lamborghini Huracan и най-мощния Aventador SV, два представителя на Porsche 991 GT3RS и единия от "Светата хипер троица" - 918 Spyder, ексклузивния Aston Martin GT12 вдъхновен от GT3 сериите, Mercedes-AMG GTS Edition 1 и може би най-добре звучащото Ferrari F12.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десислав Попов

    1 0 Отговор
    Невероятно видео!
    Браво!!!
  • 2 Nazy

    0 0 Отговор
    Е накрая кво излиза? Германцити нямат конкуренция 😜😜😜за съжаление....къде е япония???
  • 3 Kofti

    0 0 Отговор
    Е.*х т'ва Порше, направо излетя! :D
  • 4 CL500

    0 0 Отговор
    Ако всичко е реално и на макс възможностите, като гледам с каква разлика 918 отвя втория и спрямо другите големи разлики, то не ми се мисли какво би станало при драг м/у 918 и последния.
    Обаче не е много честно да слагат хибрида наред с другите. Трябваше поне ЛаФеррари да има, че да стане равностойно. Просто 918 е за друга лига с други суперспортисти от по няколко милиона, колкото е и неговата цена - Кьонингсег, Пагани, едно Бугати за цвят и т.н.

    Коментиран от #5

  • 5 Д-р Менгеле

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "CL500":

    Pagani определено нямат конкурентна кола за драг, на изброените от теб. Нито надхвърля 1000к.с., нито задвижва 4 колела.
    Относно видеото, не се съмнявам, че Мак 675 е много бързо, но не трябваше да се подиграват с Авентадора така. Реално Ламбото трябва да опъне здрав ластик на старта. А сравненията от светата троица вече ги гледахме, точно Ферари издиша най-много от трите, а Поршето ги пердаши и на писта и на драг и на цена!