Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 14:18 66 676 18

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

  • bmw-
  • m3-
  • toyota-
  • ураган-
  • матю
Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си - 1

Жител на американския гр. Орландо паркира безценното си BMW M3 във всекидневната си в опит да го скрие от връхлитащия ураган Матю. Заради стихията в щата Флорида бе обявено извънредно положение.

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

Рандал Халил успял да вкара M-тройката в хола си през двойна врата. Младият мъж не пояснява дали е разместил мебелите, за да заснеме ефектни кадри за профила си в Instagram, или подредбата на стаята е била такава и преди това.

 

Just got her out the house. #hurricanematthew #doubledoors

A video posted by Randy (@jalilsup) on Oct 7, 2016 at 10:28am PDT

На 8 октомври ураганът Матю отслабна до първа категория. Силните пориви на вятъра и опасността от наводнения обаче продължават да създават тревожат жителите на югоизточните щати.

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

Първото поколение на BMW M3 се произвежда от 1985 до 1992 г. Моделът неведнъж е попадал в най-престижните класации за спортни автомобили и става все по-търсена колекционерска придобивка.

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

Макар и по-скромна от баварската легенда, тази Toyota също е намерила подслон в дома на собственика си.

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

Американец скри BMW M3 от урагана Матю в хола си

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джигит

    0 0 Отговор
    Жена му (ако има такава) дали го ревнува? И защо да не я вкара в гаража?
  • 2 кроко

    0 0 Отговор
    Е какво като я вкара в хола? Американските дървени къщи са като на най-мързеливото от трите прасенца - духне ли вятър и ги отнся, барабар с колите в тях.
  • 3 СВШ

    1 1 Отговор
    Много ми е интересно по какви критерии автора написа че Тойотата е по скромна, след като е нова, в пъти по-добра и много по-скъпа от това бмв

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Дръндю

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "СВШ":

    тая ми ти японска запорожка т.е. недомислицата Тойота е на цената на спанака, особено за американския пазар.

    Не знам дали си чувал за така наречената, колекционерска стойност, но въпросното БМВ е безумно скъпо и цената му може да превиши тази, която е струвало като ново (ако е оригиналното изпълнение)

    Коментиран от #5

  • 5 Ех Българино

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дръндю":

  • 6 Ех все много разбирате бе :

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "СВШ":

    Защо коментирате без и грам да рабирате от коли бе хора? Вместо това си направете труда да проверите колко струва тая пиклива Тойота, дори и чисто нова да е и колко струва М-ката. Нима цената на една вещ се определя от това колко е по-нова?
  • 7 кар

    1 0 Отговор
    Какво значение има, коя кола колко е скъпа !? Да конкретното BMW има ретро стойност и тя тепърва, ще нараства.
    Важно обаче е отношението, към автомобила ! Някой може да си позволи кола за 5000 лв друг за 150000, но отношението е важно!
    И не говорим за вещоманство, а и както някои биха казали "купчина ламарина", говорим за нещо различно, което мърлячите никога няма да разберат, но пък има и едни хора, които прекрасно разбират за какво иде реч!
  • 8 onq s konq

    0 0 Отговор
    Аз па като задуха искарвам магарето от плевника и си вкарвам моито беенве там на негово място!Човек трябва да си обича колата!Е магарето после малко ми се сърди ама му минава бързо !
  • 9 Mercedes-Benz

    1 0 Отговор
    Няма такова животно като тойотаджията! Щом и иконата Е30 М3 оплюха, заради тоя леген... Откога тойотаджиите се интересуват от автомобили, все пак след като си си купил тойота, това е крещящ начин да заявиш на всички от движението "Аз не се интересувам от автомобили, трябва ми превоз от А до Б". Джеръми Кларксън беше казал преди време: "Колко скучен живот трябва да имаш, че да си купиш тойота, може би нямаш търпение да умреш, че да ти стане по-интересно".
  • 10 гост

    1 0 Отговор
    СВШ
    Пич, май не си чувал за класически автомобили, кои то с годините стават на практика безценни!?! Не по-скъпи, а безценни... А БМВ Е-30 М3 е такова, можеш да бъдеш сигурен!
  • 11 Хонда ФЕН

    0 0 Отговор
    Зае.и брат ... много забавно се редите тука ... чак смешно евала че хората си харесват колите е друга бира .... Информативно всеки нормално разсъждаващ човек би харесал ТОYOTA.. по нова и доста по удобна :) Айде лека вечер и не се косайте :)
  • 12 ддд

    0 0 Отговор
    чак на вечеря я кани тъпака
    за него корнфлекс за таралясника масло:)))
    ама много са такива
    е съседа ми е женен за колата си
  • 13 John Gotti

    1 0 Отговор
    Кефи ме на едната снимка как си я е гушнал докъто спи, а на другата и е предложил масълце, докъто си хапва попарата. Е тва е любов, истинска. Ако някой го направи с тойотата ще си е бая извратеняшко. Тойотата е като дебелата приятелка на готината мацка, поседнала сама на масата в кухнята - пак ша свърши работа, ама никой не я поглежда.
    Между другото японка не барам, освен ако няма ц1ц1 :)
  • 14 Много пътува

    1 0 Отговор
    Никой японски леген не мое да се сравнява с М3. Вие добре ли сте? Едното е ширпотреба ,другото е КОЛА. Тойотата може да е по нова, но го няма вълнението. Здрави са японските ,ама да оплюете М3- тва е бягство от реалността.
  • 15 Никой

    1 0 Отговор
    Евала на човека. За мърморковците ще кажа, че всеки нормален човек би избрал Тойотата. Въпроса е, че тука не сме нормални, а сме хора със страст. Ползватели на публичния транспорт не знам какво правят тука.

    Коментиран от #17

  • 16 Дедо

    1 0 Отговор
    Човека поне е фен на правилната кола.То и по името си личи, че не е баш Амерканец.Те повечето там си падат по местни екземпляри с пламъци по купето, дупка в предния капак за турбото и плюш!
  • 17 Дръндю

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Никой":

    и как го окачестви за избора на Тойота, че всеки нормален човек...

    Тойота си купува човек, който иска да дава много пари, само за да му е гадно и неудобно, но е модерно и хвалено от комшиите, които ги е срам да си признаят що за кош е ...
    иначе тойота е хубава кола, една от малкото коли, на които частите може да ги продаваш на тройна цена и собственика да се радва, че ги е намерил на пазара ...
    Купувайте си тойоти, ние ще растем на сланини...
  • 18 ФИТИЛА

    0 0 Отговор
    ВРИ ОТ РАЗБИБАЧИ КАТО ПОГЛЕДНЕ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ПРЕД ТЯХ НЕМА НИЩО ПАРКИРАНО НО ФАНТАЗИЯТА РАБОТИ КОЕ Е ПО ДОБРО ПО ЛОШО ТАКОВА СИ ИСКА ТАКОВА КАРА ЧОВЕКА ТОЯ ДЪРТИЯ ДРЪГЕЛ НЕ МЕ КЕФИ ИМАМ УБАВ КАМАЗ НО НЕ Е ЗАДУХАЛО