Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 22:30 1 608 1

Holley LS Fest - V8 рай

Най-големият консуматор и съответно производител на V8 двигатели в света, без съмнение е Северна Америка. Това естествено засяга и феновете, но те разбира се си имат и своя връх. Той носи съкращението LS и идва от General Motors. С кубатури от 4.8 до цели 7 литра, той има много конфигурации и нива на мощност, като най-върховата достига до 645 конски сили в Corvette. Но тук не става въпрос за заводски двигатели и възможностите за подобрения при тях са необятни, като това важи и за атмосферното и за принудителното пълнене. Най-голямат сбирка на феновете на този агрегат се нарича Holley LS Fest. Събитието е огромно и в себе си съдържа почти всички познати дисциплини - драг, дрифт, автокрос, тайм атак, както и измерване на мощноста на диностенд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Yamaha

    0 0 Отговор
    Най добрите двигатели и ако се вдига предницата във въздуха значи мощноста е достатъчно само дето замърсяват малко повечко което е кофти!