25 Октомври, 2016 07:15 5 386 6

Следващото BMW X3 показва завидна стабилност на "Ринга"

  • bmw-
  • x3-
  • g01

С появатя и успеха на конкурентия Mercedes GLC, който бе преименуван от GLK, баварците трябва бързо да реагират с изкарването на новото поколение на средния си по-размер SUV - X3. За разлика от Mercedes, автомобилите от този клас на BMW до сега се различаваха значително и бяха много лесни за разпознаване. Дали това ще важи и за следващото X3, все още не знаем. По-малкия X1 нарастна значително на размери, и за да не се получава застъпване на модели, очакваме това да важи и за X3-ката. 

Клипът от Нюрбургринг разкрива много добро поведение, но това е отличителния белег на автомобилите от Мюнхен и малко или много се очаква. По двата единични накрайника лесно можем да разберем, че става въпрос за автомобил с шестцилиндров двигател, който най-вероятно ще носи означението 40i или пък по-спортния M40i, но това все още са предположения.

Интересното в случая е, че за да отговори на Mercedes и спортните варианти на GLC, производителя се кани да снабди и този модел с истинска M версия, като очакваната граница на мощноста е около 500 конски сили. Очакваме официалното представяне да се случи на автосалона в Женева през март, като най-големия европейски автосалон. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    2 0 Отговор
  • 2 Димитър Колев

    2 0 Отговор
    .аси толупа.....

    Коментиран от #6

  • 3 suv

    1 0 Отговор
    Не знам, ама тия тумбести форми дето заляха пазара през последните години хич не ми харесват. Не ми е ясно какво красиво може да се намери в това купе, дето е на снимката по-горе.
  • 4 Х3ка

    0 2 Отговор
    Много добра стойка вади! Все едно не е Х3...
  • 5 Jack Bauer

    1 1 Отговор
    Още малко му трябва и ще стане конкурент на AUDI Q3.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.