Last news in Fakti

30 Октомври, 2016 18:50 17 275 5

Колко синьо може да бъде едно Audi?

  • audi-
  • rs7-
  • performance

Означението RS стартира през 90-те с появата на RS2, което се превръща и в първото спортно комби на автопроизводителя от Инголщад. Един от най-отличителните му цветове остава ярко синия, който по-късно получава определението voodoo blue или вуду синьо. Съвсем скоро той бе възроден и не сещаме за по-добър автомобил на марката, който да го представлява от красивото A7 в най-спортната му форма - RS7 Performance.

Снабдено с 4.0-литров битурбо с мощност от 605 конски сили и 750 нютонметра, то определно има с какво да подплати крещящата си външност, но не това е главното и различното тук. Главното, което ни отне вниманието е интериора, защото същия този син цвят се е пренесъл в него и определено си заслужава определението вуду синьо.

Седалките, тапицерията на вратите, долната част на таблото, воланът и скоростния лост - всички те са получили комбинация от алкантара и кожа в скандалния цвят. Не знаем доколко той ще бъде практичен ако автомобилът се използва ежедневно и дали ще докарва нервни сривове на собственика си, но изглежда много добре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо Камиона

    0 2 Отговор
    Интериорът със сигурност ще допадне на шейховете ог Близкия изток, а след 30 години - и на наш'те от маалата
  • 2 Димитър Колев

    0 2 Отговор
    Вътре е пълна цигания....
  • 3 вуду кукличка

    3 0 Отговор
    Айде, айде! Къде по „пълни цигании” сме виждали. Въпрос на вкус - на мен ми изглежда свежо, но предоплагам, че на живо няма да е толкова ярко и контрастно, както е на снимката с таблото. Но около дръжката, където пипа ръчичката, винаги ще има следи, че и с времето ще става по-лошо.
  • 4 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    тази кола е брутална
    просто е извънземна
  • 5 Очо

    0 1 Отговор
    Кола за далтонисти!