11 520 4

Следващият Rolls-Royce Phantom излезе наяве

Ангел Харизанов

Масовите автопроизводители имат нуждата постоянно да показват нови модели и прототипи, за разлика от тях малките и по-нишови компании, нямат такава бясна нужда от засипването на пазара, особено ако цифрата за тях е значителна. По този случай най-луксозния автомобил на пазара ще бъде обновен през 2018-та. 

Бъдещото осмо поколение на Phantom, не изглежда с много променен дизайн, освен новите LED фарове и стоповете, но под покривалото има значително количество новости. Автомобилът ще бъде създаден на изцяло нова модулна платформа, като това ще повлияе на килограмите на гиганта, които до момента са 2550. Но се очаква намалението на собствената маса да бъде изравнено от бъдеща хибридна версия на модела, без това да значи изцяло електрически Phantom.

Той ще бъде и първия от изцяло нова моделна гама на от великобританците Rolls-Royce и след него се очаква да се появят моделите Wraith и Dawn, които са производни на по-малкото купе Ghost.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Незнайко
  Отговор
  1 08:27  05.11.16
  Все повече Ролс Ройс в камуфлажа заприличва на Варшава. Защо никой не казва нищо, за прадницата с челно съпротивление 100%. Това вече е смешно, но нали е Ролс Ройс може.

  Коментиран от #2

 • До незнайко
  Отговор
  2 12:08  05.11.16

  До коментар #1 от "Незнайко":

  Това какво ти е съпротивлението на предницата няма значение при коли от този клас, все пак е луксозна кола, не е направена да се състезаваш с нея
 • Коврат Полеф
  Отговор
  3 16:35  05.11.16
  В БГ ще си го купят най-големите крадци на прехода
 • зидаромазач
  Отговор
  4 19:01  05.11.16
  Точно тоя модел чаках - с ЛЕД-а.. да си го взема. Качвам му едно метанче и немам проблеми.. Абе, гледам - нещо много не ги карат - да не би да са нещо кофти?

Напиши коментар:


Публикувай