Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 00:00 21 317 5

Toyota, която не очаквате

  • toyota-
  • gt86

Масово хората по света харесват показноста във всичките и форми, но има една малка част, които я отричат, а дори и я ненавиждат. Те са тези, които ни допадат и по случая ще ви покажем един видимо нормален спортен автомобил. В оригиналния си вид Toyota GT85/ Scion FRS се задвижва от четирицилиндров атмосферен боксер с мощност от 200 конски сили, но тук случая е малко по-различен. Всъщност много по-различен - сърцето тук идва от класиката Toyota Supra и е комбинация между 1.5JZ и 2JZ, като мощноста достига скандалните 1210 конски сили. Главния виновник за това е 76 милиметров турбокомпресор Precision, но контролирането на тази мощност е довело и до адски много други промени по трансмисията и двигателния отсек. Малкото външни белези, по които можем евентуално да предположим, че това не е стандартен автомобил са широките джанти и гуми отзад и интеркулера събран в предната броня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 някой си там

    0 0 Отговор
    то ще вземе кола да стане брей ти да видиш

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гошо

    0 0 Отговор
    Новата Супра с шестцилиндров редови с турбо,на БМВ двигател,слагат го и в Лексус!!!!! Колата е на платформата на БМВ Z-7!!!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 neon

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гошо":

    Гошо, Гошо........МНОГО си бос...... не е нито Супра , нито пък мотора е на БМВ .....
  • 5 тотка 1200

    0 0 Отговор
    Злобна е ще разплаче де що има баварец :)