Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 11:07 44 298 13

Новата лимузина на Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • the beast-
  • general motors
Новата лимузина на Доналд Тръмп - 1
По последни данни, изнесени от Fox News, в момента специалистите от General Motors завършват проекта за новата президентска лимузина. Тази свръхзащитена и високотехнологична кола ще замени настоящата лимузина "The Beast". Конкретика по техническите данни на автомобила няма, но в интернет пространството има оскъдна, но интересна информация.Новата лимузина на Доналд Тръмп
Шпионски снимки на "мулето", на което се тества новата лимузина

Шпионски снимки, които показват новата лимузина на президента на САЩ по време на тестове, вече дават бегла представа за автомобила на Тръмп. По-конкретно папараците от Motor1 са запечатали в обективите си камуфлажна версия на новия прототип на Cadillac, предназначен за американския главнокомандващ. Тестовете се провеждат на полигон на General Motors в Мичиган.

Подобно на настоящата президентска лимузина и новата ще бъде построена на базата на голям пикап. Иновацията ще разполага с по-малък клиренс, но с по-големи колела. Знае се още, че външността на следващия "The Beast" ще е сходна със стилистиката на флагманския седан на Cadillac, който е обозначен с моделен индекс CT6. Елементи ще бъдат заимствани и от кросоувъра XT5.Новата лимузина на Доналд Тръмп
Тестовете на новата лимузина се провеждат на полигон на General Motors в Мичиган

Автомобилът трябва да е готов до края на годината, защото плановете са той да е наличен по време на встъпването в длъжност на новия президент на САЩ - събитие, което ще се състои на 20 януари 2017 година. Тогава за първи път в новата лимузина ще седне Доналд Тръмп. Сегашният президентски Cadillac, получил прозвището "The Beast", се използва от 2009 година.

Автомобилът превозващ Барак Обама се счита за най-добре защитената кола в света. В него са използвани всички налични технологии за безопасност, много от които са все още строго секретни. Освен това, по време на пътуванията си президентската лимузина се движи с ескорт от над 20 автомобила и мотоциклета. От новата президентска лимузина ще бъдат направени 10 екземпляра, всеки от които с цена от $1.6 млн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Udo

    4 0 Отговор
    Много по-красива е от старата. Ама за нег@р като Обама и тази беше прекалено красива.

    Коментиран от #4

  • 2 незнайко

    1 1 Отговор
    Почти като танк, дялана с теслата, няма значение какво е под капака.
  • 3 Кобрата

    1 0 Отговор
    Mercedes Maybach са ми доста по-симпатични
  • 4 хихо

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Udo":

    И за елематарен расист като тебе е постижение да имаш бмв на 15години ;)

    Коментиран от #5

  • 5 расист

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "хихо":

    И аз съм расист и съм горд с това... И с BMWто си, което е на 24г.
    А думата "елематарен" не съществува във тълковния речник.
    Или може би само в "речника" на ХАХОто...

    Коментиран от #6, #10

  • 6 хихо

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "расист":

    еваларка, лепни си го на челото и се разходи я из столипиново, факултета, филиповци, че такива като теб са "мъже" само на маса с приятели и пред клавиатурата

    Коментиран от #9

  • 7 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Като е толкоз защитена защо не махнат танковете и на техно место да произведат президенски лимузини и отгоре да монтират оръдие и готово хахаха
  • 8 Грую

    0 0 Отговор
    И те, като наште управници, гледат да се пазят от любовта на народа.
  • 9 dexter

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "хихо":

    Е ти толкова като ги обичаш еди в столипиново, факултета, филиповци и им прави .....
  • 10 НикиД

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "расист":

    всички негри и цигани са расисти и мразят белите хора, които ги хранят и ги издържат, така че не виждам нищо нередно ние да ги мразим тях. за съжаление не всички разсъждават така и заради разни гейчета и дегенерати се стигна до там този африканец да стане президент на щатите, защото в крайна сметка Обама беше избран от белите. сега поне нещата си дойдоха малко на мястото.
  • 11 Марио

    0 0 Отговор
    Ееее то има место в това да правиш не 3-ка ами и 6-ка бе
  • 12 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    НА ПУТИН Е ПО ХУБАВА ОТ КЪДЕТО И ДА Е ПОГЛЕДНЕШ

    Коментиран от #13

  • 13 Драйвър

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Васичка Атанасова":

    Да на Путин лимозината е много по хубава от тази ,защото е МЕРЦЕДС С600!Тези пропагандни статии за колите кортеж са още на пред-прототипно ниво и едва ли ще ги видим в движение в близките 3 години!По технически данни двигателя на путлимото ще е 3.5 лицензен от Порше което е смешен двигател за кола от такъв клас ,така ,че когато са готови със сигурност ще са по лоши от американските,без да коментираме качеството на изработка!