Last news in Fakti

11 Ноември, 2016 10:33 13 106 9

Вижте Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus

  • mercedes-benz-
  • gle coupe-
  • amg 43-
  • brabus-
  • тунинг
Вижте Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus - 1

Германското тунинг ателие Brabus представи своята нова програма за доработка на купето с повишена проходимост Mercedes-AMG GLE 43 Coupe. Специалистите от Ботроп са подготвили за модела нов аеродинамичен пакет, различно окачване, силов тунинг за двигателя, както и козметични промени по салона.

Вижте Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus

В резултат на всички промени колата е станала основно по-бърза и с по-агресивна визия. Цената за тази доработка обаче не е никак ниска. Стойността на Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus е 120 200 евро, докато парите, необходими за стандартния GLE 43 Coupe, са 76 300 евро.

Вижте Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus

За приблизително 44 000 евро обаче получавате изключително бърз всъдеход, който ускорява от 0 до 100 км/ч за 5.4 секунди - с три десети по-бързо от стандартната версия. Иначе най-скъпото GLE Coupe с индекс AMG 63 струва 116 400 евро.

Вижте Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus

Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus разполага с доарботен трилитров битурбомотор и деветстепенна автоматична скоростна кутия. Мощността на тунингования агрегат е 410 конски сили, а максималният въртящ момент - 570 Нм. При стандартната версия конските сили са 367, а пиковият момент - 520 Нм.

Вижте Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus

Освен със силовия тунинг доработката впечатлява с променено окачване и понижен клиренс. Монтирани са и ефектни 22-цолови джанти, които са "обути" с високоскоростни нископрофилни гуми. Радиаторната решетка също е различна, а в салона логото на Brabus е дори и на педалите.

Вижте Mercedes-AMG GLE 43 Coupe от Brabus

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ььььььььььььь

    0 2 Отговор
    Очаквах да изглежда мнооого по-добре...А отпред е направо грозен.Иначе ги обожавам Мечовците-но това не е във тяхен стил...Brabus направо са го осакатили.....
  • 2 мм84

    0 3 Отговор
    Изглежда като магаренцето Йори.
  • 3 Майстора

    2 0 Отговор
    До коментари 1 и 2:

    Какво умувате и хейтвате, като само гумите с джантите на този уникален шедьовър не може да купите, а???

    Коментиран от #5

  • 4 BRABUS

    2 0 Отговор
    BRABUS !! !
  • 5 корса

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Майстора":

    А ти можеш ли, та си толкова отворен?
    Това жалко подобие на X6, е откровено смешно.
    Фаровете пак еднакви независимо от модела, а, б, с, е, и s класа.
    Долнопробна конфекция с различни размери.
    Жалко, че мерцедес подкараха като ваг.
  • 6 Кобрата

    1 0 Отговор
    Mercedes-ът е супер! Много ми харесва идеята за поставянето на логото на BRABUS върху педалите!
  • 7

    0 0 Отговор
    Тва е сбъркан Бенц още от раждането си.
  • 8 MERC

    0 0 Отговор
    До 5-я коментар. Наистина си ограничен мойто момче, ако се интересуваше малко повече и беше малко по-наблюдателен, щеше да разбереш че от А до B до С до E до S и натам GL... има огромна разлика в екстериора но не и интериора. А и доколкото GLE, никак не е жалък, да наистина е по модел на X6 но в момента очакваме Х7 на платформата на GLS :) Това е автомобилостроенето и конкуренцията.
  • 9 Чичо Пейо

    0 1 Отговор
    Автомобилът може и да се хареса на някого,но откровено казано,приликата с Х моделите на БМВ е смехотворно. Екстериорът е на съветски ЗиЛ.