11 Ноември, 2016 17:51 45 763 20

Най-скапаните коли според Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • антикласация
Най-скапаните коли според Доналд Тръмп - 1

Новоизбраният президент на САЩ не крие страстта си към автомобилите. През ръцете на милиардера са минали доста суперколи, което му дава самочувствието на познавач. В типичния си стил Доналд Тръмп не пести остри думи и когато оценява недотам сполучливи модели. Бъдещият стопанин на Белия дом дори си е съставил собствена антикласация на най-омразните му автомобили.

Mitsubishi Lancer Evolution X


"$40 хил. за кола, в която няма серийна навигация, а евтината пластмаса е навсякъде? Прекалено скъпо."

Tesla Model S


"Китайците измислиха глобалното затопляне, за да съсипят американската автоиндустрия. Tesla е безсмислено капиталовложение."

Mazda RX-8


"Mazda са загубеняци. И досега не могат да направят роторен двигател, който не харчи огромно количество масло."

Lancia Delta S4

"Вижте този автомобил със средноразположен двигател. Резервоарът се взривява при най-лекия удар. Пазете се!"

Следващата Toyota Supra


"Сигурно е доста неловко да не можеш да създадеш читав спортен автомобил без помощта на BMW."

Oldsmobile Cutlass


"Такава кола е карала Хилъри Клинтън. Какво повече да коментирам…"

Chevrolet Corvette ZR1


"Спортен автомобил за $100 000 с волан от Chevrolet Cobalt за $20 000. Как може да се правят такива коли?"

Ford Fiesta


"Може да е Ford, американска кола, но създава впечатление като да са я правили за мексикански емигранти."

Subaru BRZ


"Никаква разлика с Toyota GT86 и, въпреки уверенията, въобще не е по-бърза. На всичко отгоре е по-скъпа. Нищо чудно, че никой не я купува."

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse


"Разправят, че бил най-бързият автомобил в света. Защо тогава никой не го купува? Жалка история!"

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Evala

    2 2 Отговор
    Евала, мнението му съвпада напълно с моето!!!!!!
  • 2 Evo x

    3 2 Отговор
    Пълен смешкин коментира доказани марки . Какво да си купят хората кадилак ли пълна трагедия 😂😂😂
  • 3 Никола

    1 2 Отговор
    Ами прав е Тръмп , няма такъв дървен интериор като този в Лансера или великия Корвет , който освен архаичния интериор е с листови ресори било то и от карбон . Мазда откакто купиха лиценза за роторния двигател на Ванкел вече над 40 год. не могат да решат основните недостатъци на тази технология, а за Тесла да не говорим хем скъпа хем опасна , само за Бугати може да се спори , не се купува защото е с космическа цена .
  • 4 Absoliutno vqrno

    1 1 Отговор
    i az go podkrepqm!!!!!!!!!
  • 5 инж.Христов

    3 1 Отговор
    С Lancia Delta S4 се изложи много
  • 6 дрънканици журналистически

    0 1 Отговор
    Тя новата т.н."Супра" не е излязла, ама и сипали.
    Изобщо не мисля, че написаното и казаното за каквито и да било коли в тази статия е излязло от устата на Тръмп !
  • 7 Patriot

    1 1 Отговор
    Само дето тръмп не е разбирач на коли и такива глупости не може да каже.
    Пропагандата кърти.
  • 8 Mercedes-Benz

    2 2 Отговор
    Тръмп е номер 1! Човека казва това, което мисли и най-важното не е ЛИБЕРАСТ!
  • 9 жоро бекъма

    1 3 Отговор
    Евала
  • 10 asd

    3 1 Отговор
    Аз подкрепям инж. Христов. Такива думи за Lancia може да каже само някой, който е напълно некомпетентен и незапознат с този модел.
  • 11 sto

    4 0 Отговор
    Пропуснал е Пасат комби
  • 12 ПРОСТОТИЯТА

    2 1 Отговор
    Простотията настина ходела по хората ! ! Никога не е късно да станеш за смях , ама пред цял свят , това вече си е изкуство ! ! Както беше казал Радой Ралин - по е лоша простотията и от лошотията . какво ли ни чака с такъв човек на чело на най-силната държава . Прочетох че някои американци вече започнали да се изселват в Канада . . .
  • 13 На Хилари внук и

    0 1 Отговор
    Чета ви мненията и разбирам за пореден път,че и най-големите глупости си имат хора,които да ги подкрепят.Вие ми дайте новата кола,пък нека аз си търпя "евтината" пластмаса.Всички караме коли на 10+ Години но разбираме от Бугатита...
  • 14 Тръмп е пън

    0 1 Отговор
    А Форд какво са му направили че ги обижда така...
  • 15 Tragediata e pulna

    1 1 Отговор
    Reve mi se kato cheta negovite komentari, a i vashite...
  • 16 wankel

    2 0 Отговор
    Само с поправката, че роторният двигател е проектиран ДА ГОРИ масло, впръсква се през дупка и с масло се държат уплътнени и охладени т.нар. apex seals, които са метални и целят компресията на мотора. Иначе да, затова никога няма да спрат да горят масло :))
  • 17 Иванов

    1 1 Отговор
    Само за Бугати не е прав.Продават си ги хората. Иначе евала му прайм на Трумп. Дано само да не омекне след изборите.Нека преобърне света -има нужда
  • 18 гост

    0 0 Отговор
    Иванов, Бугатитата се продават много зле. Факт!
  • 19 Кольо Камиона

    0 0 Отговор
    Не съм напълно съгласен. Евото е евтина резачка, лека и мощна, 4х4, подава се на яко тунинговане и ако човек похарчи още малко парички ще направи за смях много от така наречените супер или хипер автомобили при които хипер са само цената и наивността на снобите-собственици.
  • 20 Трифонов

    0 2 Отговор
    Правенето на пари е талант. Не е въпрос на знания, умения или образование. Хората, които умеят да правят пари виждат света в различни цветове. Останалите хора възприемаме една ситуация, като приятна или неприятна, като весела или тъжна, като проблемна или безпроблемна. Хората, които имат талант да правят пари, не виждат ситуациите, в които попадат по този начин. Те ги анализират само от гледната точка на възможностите, които предоставят за правене на пари. И колкото са по-талантливи, толкова по-точна е именно тази им преценка. Ако Доналд Тръмп - човек, който е един от малкото милиардери на този свят, който при това нееднократно е затъвал и отново е успявал да стане не какво да е, а именно - пак милиардер, който в крайна сметка даде повече от 100 млн. долара лични средства и стана президент на САЩ в края на жизнения си път, казва, че Тесла е безмислена инвестиция, че Лансерът е скъп за това, което представлява, че Мазда са загубеняци, че е жалко да претендираш, че си №1 в автомобилостроенето ако не си в състояние да направиш читава спортна кола без помощта на БМВ, че Корветът и Бугати-то не си струват парите, със сигурност ще послушам него, а не някой от вас или дори не Илън Мъск, който вече 10 години не може да изведе Тесла до счетоводна печалба. Когато фактите говорят трябва да мъл... чите!