Last news in Fakti

25 Ноември, 2016 05:30 28 811 25

BMW се отказва от дилърските си центрове

  • bmw-
  • дилърски центрове

В близко бъдеще компанията BMW ще се откаже от традиционните автосалони. Причината за това е, че моделната гама на баварците ще се разшири толкова много, че дилърите просто няма да имат физическата възможност да съберат на едно място в салона цялата гама от демонстрационни автомобили.

Това изявление беше направено от ръководителя на отдела по развитие и продажби на марката Михаел Фукс. Той сподели пред изданието Autocar, че тези промени са неизбежни, но естествено няма да се случат в рамките на десет дни. Според него обаче през следващите 10-15 години стандартните автосалони на BMW ще изчезнат.

В BMW още от сега планират радикална промяна в начина на продажба на автомобили. Механизмите ще се изменят коренно, като усилено ще се въвеждат нови технологии, включвайки и т.нар. виртуална реалност. Все още босовете на марката не са взели окончателно решение за новите начини за продажба на коли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    28 26 Отговор
    Абе да изчезне и марката най-добре.
    Само какво ще правят чалга старс бе нея.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Говедара

    28 8 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Баш чалгарите са комунистически синчета, колкото и изтъркан да е израза, това са внучета на бивши кадри от ДС от които са наследили хотели, барове, дискотеки - половината черноморие и зимни курортии са техни, те карат главно Мерецедеси, Кауени, Бентли ... БМВтата са за далеч по-скромни депутатски синчета

    Коментиран от #4, #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 чудеса

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Говедара":

    Прочетох Кауени, ама го разбрах Порше Каун. Май такива ги и карат.
  • 5 ivan

    17 6 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Колкото и да пишете глупости никога през жалкия си живот няма да имате възможност да карате ново БМВ или Мерцедес. Това са колите!!! Хейтъри
  • 6 Петър Янчев

    6 2 Отговор
    BMW си е BMW.Ккто и да се продава все ще се купуват.САЩ КЕЙМБРИДЖ.
  • 7 bmw джигит

    9 2 Отговор
    Какво общо има политиката тук? Какво общо имат чалгарите и комунистите? Прост български народе, тотално деградира. Малоумници...

    Коментиран от #9

  • 8 comment

    7 6 Отговор
    Супер! Остава и производствените си центрове само да закрият и ще отърват света от много проблеми.
  • 9 Говедара

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "bmw джигит":

    Защо се обаждаш бе момченце, аз пък че ти каем че нема нищо по-просто от това да говориш само за автомобили, двигатели, турба, конски сили..... поне ние разсъждаваме глобално за автомобилите и тяхното отражение в прослойки
  • 10 AUDI

    2 7 Отговор
    Карането на бмв за 99.9% от вас е за гъзария! То е като атомна физика за овчар-нямате никаква представа как се кара ,кога ,защо ,какво се случва с колата и т.н. Според мен сте най-опасните участници в движението ,най-вече ЗИМАТА!

    Коментиран от #11

  • 11 истината

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "AUDI":

    А колега да те поправя.Това за жена ,зимата с bmv i mercedes ,където им подаряват книжката с колата важи на 100%! Само катастрофи правят и викат после да ни бият без вина.
  • 12 Бай Кор

    7 5 Отговор
    BMW скоро в Лидъл и Кауфланд ;)))
    Конфекция !
  • 13 山АГОЗЕМИ 中УСТАТА

    4 7 Отговор
    BMW : К..венско-уруспийски автомобил за комплексари.
    Само японеца може да прави коли.
  • 14 fen

    0 0 Отговор
    Bai ganio svinara razbirac ot koli
  • 15 mediator37

    7 1 Отговор
    Мерцедес имат по-голяма гама, правят бусове, ванове, ТИР-ове, камиони и автобуси, а не се канят да си закриват дилърските центрове.
  • 16 smeh

    11 3 Отговор
    Добре дошли в бъдещето...виртуален тест драйв при който нивото на емисии е 0, разхода винаги съвпада с посочения от производителя и поведението на автомобила е като на болид от F1...а сега реалността - изсипваме 1 торба пари, без да знаем какво получваме насреща. Честито!
  • 17 popov

    0 0 Отговор
    Тъпото от цялата работа е че ще се закрият доста дилърства - хората остават без работа. И тази тенденция е повсеместна. В глобален мащаб ше има все по - малко работа за хората и все повече за машините.

    Коментиран от #18

  • 18 555

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "popov":

    Що се къхъриш бе Българино.Ний наште си ги купуваме от Горубляне.Да си правят техните виртуарни изгъзици.........
    Пък и не е задължително да им ги купуваме.Я какви убави Ладички зея да пускат..
  • 19 дискретен герой

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Говедара":

    Хахахахаха... То нели Бенцовете са по-скъпи от бмв-тата, та хора с далеч различни финансови възможности ги карат!!!
    Отвори сайтовете на двете марки и виж коя от двете продава по-скъпи автомобили, също така и втора употреба!!!!
  • 20 AUDI

    6 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Карането на бмв за 99.9% от вас е за гъзария! То е като атомна физика за овчар-нямате никаква представа как се кара ,кога ,защо ,какво се случва с колата и т.н. Според мен сте най-опасните участници в движението ,най-вече ЗИМАТА!
    И 10000000 минуса да ми сложите все СТЕ НАЙ-ОПАСНИТЕ НА ПЪТЯ И НА ПАРКИНГА И ПРЕЗ ЗИМАТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 21 Хеейтъра

    2 0 Отговор
    От ЕМАГ ще се купуват вече,побързайте още е ЧЕРЕН ПЕТЪК.Без майтап и коли продават там.
  • 22 Смених Мерцедес с БМВ

    3 1 Отговор
    Както написах след 2 МБ смених с БМВ. И чудо, разбираш колко си грешил. А онези с Шкодите (разбирай Порше, Ауди ..... и всякакви други Бентлита, Сеати) след като се качат в тях, разбират колко са се прецакали и пишат тези жалки редчета. Та, от иновации не можеш избяга, а хората ще имат друга работа, която ще им дава спокойствие и ще са свободни да създават други иновации. Така че, спокойно ще изкопирате и за Шкодите нещо, ще го откраднете, ще го развалите и ще го продавате като по-евтинко и после Японците, Корейците и Китайците ще го унищожат. Така е устроен светът
  • 23 Иван

    1 0 Отговор
    Няма да изчезне
  • 24 обективен

    1 2 Отговор
    MB и Audi са прекрасни немски автомобили, но........... нямат серийно производство което да предлага мощност, разход и стабилност като BMW. И най вече удоволствие от шофирането дори и в зимни условия!!!

    Коментиран от #25

  • 25 AUDI

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "обективен":

    Публикувано във факти.бг: И най вече удоволствие от шофирането дори и в зимни условия!!!
    КАК НЕ СЪМ СЕ СЕТИЛ ДОСЕГА ,ЧЕ УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ШОФИРАНЕТО Е ДА ВОЗИШ ЗИМАТА ОЩЕ ТРИМА ДУШИ ЗА ДА МОГАТ ДА ТЕ БУТАТ ТУК И ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!