29 Ноември, 2016 22:30 12 359 6

Позитивните емоции на зимата

С натрупването на първата снежна покривка, настъпва буквален ад по пътищата в страната. Ние обаче, се стремим да гледаме от позитивната страна на нещата и ще ви върнем към най-емоционалния зимен клип през изминалата година - видеото на Gatebil On Ice. Заледено езеро превърнато в отлична писта, машини със задно или 4х4 задвижване и спортни гуми със шипове - това са неоспорими фактори за удоволствие. Контролът на автомобилите е пряк резултат от гумите им и ние подкрепяме адекватната им употреба, за да бъдат спокойни всички на пътя. Друг е въпроса, че според нас е задължително, курсовете за правоуправление да включват шофиране в зимни условия, както и адекватно разяснение за нужните аксесоари, които могат в някои случаи да бъдат жизненоважни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 harvester

    3 2 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Друг е въпроса, че според нас е задължително, курсовете за правоуправление да включват шофиране в зимни условия"

    Тоест курсове да се провеждат два месеца в годината? А във Варна примерно, изобщо да няма? Май не сте много умни...

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Спиро

    0 0 Отговор
    Точно така.
    Пълнете им главите на разни подрастващи "задкормилни устройства", които решават, че не им трябва замръзнало езеро или опит, а това ще го правят на пътя и по всяко време.
    Има един ляв завой от Железница като се спускаш към Бистрица. На завоя има едно ябълково дърво, което съм кръстил "дървото, което никога няма да узрее".
    Почти всеки път като минавам оттам има следи от гуми, които "изправят" завоя а надолу е дере в гората. На 3 пъти съм свидетел да дърпат нещо от там.
  • 3 Киро

    1 0 Отговор
    Kва позитивна емоция от това дърто БМВ от снимката - мъртвец зимно време, да изпиташ?

    По-скоро е някаква трагикомедия.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "harvester":

    Вие пък сте много умни "harvester". Като падне малко снежец и да не може да прецените въобще ситуацията и пътната настилка....
  • 5 Бързака

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "harvester":

    То заради такива дето сняг са виждали само по телевизията вчера имаше 400 катастрофи само в София /сигурно са били все Варненци?/
  • 6 Ко каза

    1 0 Отговор
    Хи хи Е36 - тоа мрътвец кво са го изтипосали. Нали ги гледам у нашия град - малоумници на по 22 години в Е36-ци дето са техни набори, си мислят че могат да карат- въртят гуми ,а те горките е36 са толкова уморени,че не могат, не могат , немогат