30 Ноември, 2016 07:15 4 893 4

McLaren 570S получи диета

  • mclaren-
  • 570s-
  • track pack

Най-малкият модел на англичаните от McLaren се появи с гръм и трясък и изненада много от нас на тестовете срещу отявлени конкуренти. За да запази големите нива на интерес, компанията е приготвила пакет, който да увеличи способностите и присъствието на 570S. Той е наречен Track Pack и е вдъхновен от батковците си 675 LT и P1 LM.

Всичко започва от новия малък заден спойлер, който е трудно забалежим, но увеличава притискателните сили с 29 килограма при 241 км/ч. Таванът на автомобила създаден от MSO подразделението, вече е от въглеродни влакна. Седалките също са от този материал и вместо кожа, те са тапицирани в придаващата по-състезателен характер алкантара. Това се отнася и ца целия интериор на автомобила, като започнем от волана. Мултимедията включва и телеметрия, с която принципноса снабдени 675 LT и P1 LM.

Заедно с новите по-леки черни джанти автомобилът е олекнал с 25 килограма. Не звучи като много, но теглото на автомобила е само 1288 килограма или колкото малък хечбек. Като прибавим мощноста от 570 конски сили се получава комбинация ускоряваща от 0 до 200 км/ч за само 9.4 секунди - както и да го погледнем, това е впечатляващ резултат. Цената на Track Pack е 16500 паунда при 181000 паунда на базовия модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 skyline

    1 7 Отговор
    "Като прибавим мощноста от 570 конски сили се получава комбинация ускоряваща от 0 до 200 км/ч за само 9.4 секунди - както и да го погледнем, това е впечатляващ резултат." САМО ЗА 9.4 до 100?? :D :D Тя мойта по-бърза бе! :D
  • 2 асен

    4 0 Отговор
    До 200 бе.
  • 3 Ха ха

    1 0 Отговор
    Японските комплексари пак се обадиха. Чети повечко мойто момче и събирай картинки на нисан микра :))

    Коментиран от #4

  • 4 Чичу Ади

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ха ха":

    То само с четене не става. Трябва някой да го научи и на числата от 1-9.