5 749 2

Най-плашещата версия на Chevrolet Corvette

Ангел Харизанов

Chervolet е все по-близо до пускането на пътя на най-"тежката" и бърза версия на настоящото поколение на Corvette. Тези пресни снимки, които кръстосват мрежата, разкриват огромното количество аеродинамични детайли, които са обхванали автомобила. Това в общи линии представлява Z06/Z07, който е претърпял мутация.

Той ще съчетава познатия 6.2-литров LT4 V8 компресорен двигател с мощност от 650 конски сили и 880 нютонметра с притискателни сили, които да притесняват и най-добрите суперспортни автомобили. Промените са достатъчно големи, за да се отличават спокойно - нов голям сплитер за предната броня, който седи значително по-ниско, по-широки арки на калниците, като в предните има големи топлоотводи и голямото антикрило на багажника на автомобила. Джантите на автомобила също са с различен размер - мода, която се завърна успешно в спортните автомобили с много примери, като BMW M4 GTS, Porsche GT3 RS и Dodge Viper ACR, който ще бъде стълбата за прескачане.

Corvette е един автомобил, който показа, че за добри резултати, мощност и удоволствие, не е нужна баснословна сума във валута и очакваме най-бързата версия за поколението на модела отново да го потвърди.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • YAMAHA
  Отговор
  1 22:41  01.12.16
  Страотнооо!
 • Ник
  Отговор
  2 16:45  03.12.16
  Уникален.много як.

Напиши коментар:


Публикувай