1 Декември, 2016 22:30 11 560 10

Първа реклама за Alfa Romeo Stelvio

  • alfa romeo-
  • stelvio

Един от класическите италиански производители, които имат вековна история, определено е във възход. След представянето на дългоочакваната Giulia, която разбуни духовете на света на спортните седани, е ред на още един автомобил да се присъедини в моделната гама - първият SUV за Alfa Romeo взел името на един от най-знаменитите проходи в Алпите - Стелвио. Той ще има версия със същите 503 конски сили и 600 нютонметра идващи от 2.9-литровия V6 турбодвигател с вътрешно означение F154, който идва от кончетата от Модена. Автомобилът ще попадне при по-малките по размер SUV-та и с нетърпение очакваме да го видим в действие срещу конкурентите, защото те хич не са малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    1 11 Отговор
    Ейй, вековна история! От колко века има Алфа Ромео, Ангеле?
  • 2 Тошо

    5 0 Отговор
    па 106 години, колко са? една кофа или една бутилка
  • 3 гошо

    3 1 Отговор
    Безпорно е красив,но качеството...........времето ще покаже!!!!!
  • 4 Радо

    6 1 Отговор
    Алфа Ромео" е италиански автомобилен производител част от групата Фиат от 1986 г. Първоначално компанията е основана през 1907 г. от аристократ от Милано в партньорство с френска автомобилна компания. "Алфа Ромео" е със седалище в Торино. Уикипедия
  • 5 Boris

    2 6 Отговор
    И един приятел фен на Алфа ми разправя как това джипче било по-красиво на дизайн от новото XC 90 ахахахаха да бееееее

    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20151017/8ad1e7b87f29fbc8cf3c73bdb9cb5384.jpg


    http://uploads.tapatalk-cdn.com/20151017/698f29d60578ac12769f5a416ea197ac.jpg

    Коментиран от #6

  • 6

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Boris":

    Това е толкова "джипче" колкото и аз съм милионер, за по-красивото си е по-красиво, но въпрос на вкус.......

    Коментиран от #10

  • 7 Това е Jeep фейснат от Fiat.

    2 2 Отговор
    Това е Jeep фейснат от Fiat.
  • 8 Hmm

    3 2 Отговор
    Това не е (Джипче)! А СУВ Джип е Автомобилната МАРКА https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Джип https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sport_utility_vehicle и според мен е доста по красиво от Волво ХЦ 90
  • 9 Kriss

    1 0 Отговор
    Karuca
  • 10 Трифонов

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от " ":

    Ето сега - доказателство за всичките ми тези по отношение на Алфа:
    От девет коментара под тази статия - осем са абсолютно негативни. Нито един от "коментаторите" няма никаква представа от тази марка - не е имал, не е карал, не е поддържал, изобщо - тъмна индия! Преценката им е изцяло и само въз основа на онова "което се приказва за Алфа" при това в целия Свят. Далеч не само в България. Най-лошото е, че 99,99% от потенциалните купувачи на МПС в световен мащаб, не само мислят това, което четем под тази статия, но и не предвиждат никаква възможност да им мине през акъла да си купят някога автомобил с тази марка. Виж първия коментар - човекът живее с идеята, че тази марка е създадена вчера и е по-кофти от КИА и Хюндай, нещо от типа на Фиат, ама по-зле. Нещо такова. Именно мениджмънтът на този производител, както и мениджмънтът на Фиат групата, като цяло, са виновниците Алфа Ромео днес да е нарицателно за скапана кола. Защото не може да има никакво съмнение, че е именно така! А това е стигма, която никога няма да може да се преодолее! Никога! И нека историята на тази марка да е обеца на ухото на всеки бизнесмен - 90% от бизнес начинанията обикновено се провалят, но 100% от тези, които са успели, във всеки момент могат да се провалят напълно!