3 652 0

Пълна карбонизация - McLaren MSO Carbon Series LT 

Ангел Харизанов

С наближаването на края на модела 650S, накойто бе изграден и 675LT, е време за още една лимитирана версия. Последното творение в ограничено количество бе наречено 688 MSO SH и се различаваше с още повече аеродинамични детайли и подсказващата в името мощност, но сега от компанията пуснаха и още 25 лимитирани и много карбонизирани автомобила, наречени MSO Carbon Series LT.

Те са изградени на базата на 675LT, но в тях има 40 процента повече въглеродни нишки, които естествено рефлектират и върху теглото на един от най-бързите автомобили със задно предаване - само 2.9 секунди са нужни на всички версии на LT за ускорение от 0 до 100. Според подразделението отговарящо за проекта - McLaren Special Operations, това е един от най-зашеметяващите автомобили излизали от тяхната поточна линия и снимките достатъчно красноречиво подвърждават това. Цената на LT е 285 хил. паунда и допълнителните въглеродни влакна, определено ще и дадат тласък нагоре.

Очакваме обаче новият модел, който според слуховете ще се казва P14 или 720S, за който се говори, че ще притежава изцяло нов 4.0-литрво V8 битурбо двигател и много повече мощност. Снимките, на които попаднахме говорят за доста различен и иновативен дизайн.


Напиши коментар:


Публикувай