Last news in Fakti

15 Декември, 2016 22:30 4 532 1

Дизелова мощ за Mazda RX-8

В момента сме на вълна смяна на двигатели и това, което ще ви покажем е много нестандартно. Принципно ревящите високооборотни ванкелови двигатели на Mazda не се славят с особено голяма продължителност на живота и в тунинг средите често биват заменяни от редови двигатели, като RB и SR сериите на Nissan, 2JZ на Toyota или пък американски V8-ци, но тук подхода не е нито еди от изброените. Какво ще кажете за дизелов шестцилиндров редови двигател Cummins, който е задвижвал камион? Всъщност Cummins са любимите дизелови двигатели на американците и те влизат в много от огромните пикапи, а възможностите за подобрения са значителни и подминаването на 1000 конски сили се случва без много усилия. Проектът не блести с особени технически способности, но въпреки това е нещо нестандартно и ще очакваме да го видим в действие на пистата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 REERR

    1 5 Отговор
    Моята тракаща голф 5 ца 1.9 помпа дюза ще го мине защото това е най ЗДРАВИЯ АМА ЗДРАВИЯ!! двигател на всички времена междублокови селячета !!
    Нека простите коментари да ви започнат Благодаря !!!!