Last news in Fakti

23 Декември, 2016 22:30 14 042 6

Тихата смърт - VW Golf от HGP

Има нещо ужасно привлекателно в прикритието зад семпла външност. Тя позволява да се промъквате незабелязано и да оставяте всички с отворена челюст. Това се случва и с този видимо нормален Golf от шестото поколение, който е "омагьосан" от тунерите HGP. В заводски вид, той разполага с 270 конски сили и 350 Нютонметра, но тук нещата са умножени по 3 благодарение на двигател VR6 турбо - 800 конски сили и цели 925 нютонметра, които отиват към колелата през седемстепенна автоматична DSG скоростна кутия с двоен съединител и ходова част от Audi RS3. Резултата от тази промяна ще видите във видеото, в което автомобилът ще се изправи срещу много расови и допълнително подобрявани машини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голф маняк

    6 9 Отговор
    Мачкай машинооо
  • 2 FAKE

    9 9 Отговор
    Като фен на голфовете май си свикнал да те мачкат ...
  • 3 Добре

    3 4 Отговор
    Добре де ,убаво!






    Но защо, тез голфове на мен ми изглеждат супер квадратни и доста чупливи.
  • 4 VVV

    1 3 Отговор
    И след нови мотор, скоростна кутия, шаси, какво е останало от Голф-а?
  • 5 Чичу Ади

    6 2 Отговор
    Това е Голфа на пернишкия кмет.
    Иначе Голф е голяма машина. Като изключим 3-ката, който използва бързоразграждащи се ламарини от Опел, всички други модели са корави. Тя и Корола е квадратна, но е най-продавана в цял свят. Хората се интересуват от практични коли, на добра цена и с добро качество, защото ценят труда си. Има араби и олигарси, които не знаят какво е труд, които си купуват Бентли и Ферари...
  • 6 Гост

    6 1 Отговор
    Тъпи ли сте или на такива се правите?Има ли ламарина която да не гние?Не няма!Има лошо антикорозионно покритие.Чули,недочули ама плямпат глупости.И това за Опела е отживелица.Образовайте се малко.21-ви Век е все пак.
    Няма значение каква кола и с каква ламарина е,на ръждата и трябва просто от някъде да започне.