31 Декември, 2016 22:30 11 614 1

Най, най, най компилацията за 2016-та

С приключването на тази календарна година ще ви пренесем в най-интересните моменти за нас, като започнем от най-лудата машина на 2016-та - McLaren P1 GTR. Мощност от 1000 конски сили, ускорение от 0 до 100 за 2.5 секунди, 362 км/ч максимална скорост, които се комбинират със странично ускорение от 1.54 G. На всичко отгоре, това може да бъде и годен за пътя автомобил, след като получи означението LM.

Най-покъртителното състезание - Кинрара Трофи - част от есенната сбирка, която се нарича Гудууд Ревайвъл, това състезание събира най-колоритните спортни ретро автомобили, като те хич не се жалят по малкото, но много красиво трасе. Ferrrari 250 GTO, Jaguar E-Type, Aston Martin DB4 и Shelby Cobra са само част от красотите.

Най-забавните представяния на автомобили - Boosted Boris или "Напомпания Борис" определено бе най-хумористичния тип, който ни прикова вниманието.

И ще завършим с един от най-впечатляващите тунинг проекти изграден от HGK Motorsport на базата на BMW 2-Series, който е получил прякора Eurofighter идващ от името на изтребител. Частично тръбна конструкция, външни панели от карбон и кевлар и атмосферен двигател от Mast Motorsports с над 800 атмосферни коня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса

    3 0 Отговор
    Реклама на бенве, с цена на нов апартамент в София 100кв.м!