10 899 1

Най, най, най компилацията за 2016-та

Ангел Харизанов

С приключването на тази календарна година ще ви пренесем в най-интересните моменти за нас, като започнем от най-лудата машина на 2016-та - McLaren P1 GTR. Мощност от 1000 конски сили, ускорение от 0 до 100 за 2.5 секунди, 362 км/ч максимална скорост, които се комбинират със странично ускорение от 1.54 G. На всичко отгоре, това може да бъде и годен за пътя автомобил, след като получи означението LM.

Най-покъртителното състезание - Кинрара Трофи - част от есенната сбирка, която се нарича Гудууд Ревайвъл, това състезание събира най-колоритните спортни ретро автомобили, като те хич не се жалят по малкото, но много красиво трасе. Ferrrari 250 GTO, Jaguar E-Type, Aston Martin DB4 и Shelby Cobra са само част от красотите.

Най-забавните представяния на автомобили - Boosted Boris или "Напомпания Борис" определено бе най-хумористичния тип, който ни прикова вниманието.

И ще завършим с един от най-впечатляващите тунинг проекти изграден от HGK Motorsport на базата на BMW 2-Series, който е получил прякора Eurofighter идващ от името на изтребител. Частично тръбна конструкция, външни панели от карбон и кевлар и атмосферен двигател от Mast Motorsports с над 800 атмосферни коня.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • корса
    Отговор
    1 22:29  01.01.17
    Реклама на бенве, с цена на нов апартамент в София 100кв.м!

Напиши коментар:


Публикувай