11 Януари, 2017 22:30 1 347 2

Един руснак в родината на дрифта

Този чудесен документален клип ще ни разкаже за преживяванията на двама руски пилоти в родината на дрифта - Япония. За повечето запалени по този нов и свободолюбив спорт, това е една от големите мечти, особено ако включва участие в местния шампионат - D1GP. Сблъскването със създателите и същевременно действащи участници във всеки един спорт, е нещо много емоционално и единственото, което можеда направи, е да ви стимулира да ги преследвате, а защо не и надминете. Възможността да карате врата до врата с пилоти, като Хибино и Кавабата се случва веднъж в живота. Ако в значително еволюиралите шампионати като американския Formula Drift и европейските Drift Allstars и King Of Europe доминира чудовищната мощност, която отдавна премина границата от 1000 конски сили, то в Япония се държи на техниката и близкото каране в битка и някои автомобили все още са на границата от 300 конски сили. Историята наистина е разказана увлекателно с всичките детайли от кухнята на дрифта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса

    3 1 Отговор
    Aуууу, родината на дрифта - Япония!
    Аууу, родните бенвисти са позеленяли!
    Малииии, японеца дрифтил, бенвето като било 84к.с.!
    Излагация значи!

    Ядзък, язи си мислех у германско са измислили дрифта, оти не моат укротят бенвето, та са пързаляли!
  • 2 некойси

    2 0 Отговор
    ... и като се ядосали от BNV създали коли, които да стават само за дрифт, понички и нищо друго, като при това стойността на автомобилите им била десетократно надценена.