Last news in Fakti

12 Януари, 2017 07:15 1 680 1

Bugatti Veyron и Rimac Concept One - част втора

Willton Classic отново ни зарадваха със събирането на тези два автомобилни колоса, като този път мястото е малка писта. Там тестпилотът на Rimac - Миро Зрнчевич и Лорд Пемброук ще се изредят зад волана на двата автомобила, за да добият най-добро впечатление за поведението и прилива на чудовищната мощност.

Двата автомобила използват тотално различен подход - 8-литров W16 двигател с четири турбокомпресора и мощност от 1000 конски сили и 1250 нютонметра в стандартен вариант, с които да се чувствате спокойно и с над 300 км/ч и електрическо задвижване на четирите колела с мощност от 1088 кински сили и 1600 нютонметра и система за векторно разпределение на тягата.

Rimac Concept One е един от прототипите, които заслужават големи адмирации, защото всичко в него изглежда по начин, по който много други електрически автомобили дори не доближават. Интериорът, управлението, дизайна и цялостната визия на автомобила спокойно могат да го конкурират с представителите с двигатели с вътрешно горене, докато за екземпляри от другите класове не можем да кажем същото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    2 1 Отговор
    Хубаво изглежда тая кола, но все пак е толкова еднаква с Кьонихсег.... А, и защо се сравняват с десетгодишното Бугати, много безмислено....