Last news in Fakti

18 Януари, 2017 22:00, обновена 19 Януари, 2017 09:25 12 737 9

48 години Range Rover в 85 секунди

  • range rover-
  • land rover
48 години Range Rover в 85 секунди - 1

Land Rover публикува кратко филмче, проследяващо еволюцията на първия луксозен всъдеход в света Range Rover от 1969 г. досега. Клипът с продължителност минута и 25 сек. разказва почти половинвековната история на четирите поколения на култовия модел.

Редуващите се на екрана автомобили са съпроводени от кратко описание на ключовите им особености и любопитни факти - например, че първите екземпляри са носели марката Velar. По този начин от Land Rover се опитали да придадат загадъчност на проекта (на италиански "velare" означава "воал").

Подробна техническа информация за Land Rover Range Rover ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    16 17 Отговор
    Като ги знам какви са боклуци, не мерси

    Коментиран от #6, #8

  • 2 Ярослав Станчев

    11 21 Отговор
    Тия па за 48 години 3 модела егати пропадналата марка

    Коментиран от #4

  • 3 Коментатор

    16 8 Отговор
    Гроздето е кисело 😂😂
    Според мен тези са едни от най-надеждните СУВ-та, видях от къде минават не е за вярване.
  • 4 ссс

    14 6 Отговор

    До коментар #2 от "Ярослав Станчев":

    Вие русофилите сте страшни отворковци и майстори по извъртане на фактите ша знайш ! Пояснявам: УАЗ-75 години, 3 модела с 2 двигатела, но, за вас е супер джип, минава от всякъде и бла, бла, бла, за корените и ще премълча. ВАЗ-НИВА-40 години, 1 модел с 1 полуумрял двигател и 2 чишита стопове, но е супер джип минава от всякъде и бла, бла. Ранж Ровер - 48 години 3 модела, пропаднала марка...
  • 5 PlimP

    8 2 Отговор
    Симо, като гледам другите не са боклук нали, 4matic гола вода, X5,6 за нищо не става освенд а се качиш на висок бордюр, често и за това не става, купи си го нов и го гледай както си му е редът пък да видим дали ще е боклук
  • 6 корса

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Ти къде се изгуби бе?
    Липсваше ни "компетентното" ти мнение!
  • 7 гощо

    6 1 Отговор
    Винаги съм харесвал консервативните им форми и лукса вътре!!! Имам забележки към някой двигатели които качват през годините!
  • 8 Симеон Тасев

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    абе не се пиши като мен бре ланд си е супер
  • 9 Нафарфорий

    7 0 Отговор
    Да кажа на хейтърите дискавърито и ровера първите им поколения са базирани на дефендер, така че не ми казвайте, че не стават!!!!!!