Last news in Fakti

29 Януари, 2017 12:15 9 674 1

Най-очакваните суперколи през 2017-а (част II)

  • суперкари-
  • 2017
Най-очакваните суперколи през 2017-а (част II) - 1

През настоящата година автомобилните производители са планирали да пуснат немалко нови модели, но що се отнася до т.нар. суперкари и свръхнаточени леки коли, то те съвсем не са толкова много. Най-значимите от тях са точно една дузина и сега, в два последователни материала, акцентираме на тези дванайсет суперколи.

Ferrari F12MНай-очакваните суперколи през 2017-а (част II)

Предстоящият обновен модел на Ferrari F12 ще съхрани атмосферния си V-образен дванайсетак, но мощността му ще нарасне. Конските сили вече ще са 750, а премиерата е планирана за следващия месец и ще е в рамките на Женевското автомобилно изложение.

McLaren 720SНай-очакваните суперколи през 2017-а (част II)

Новият суперкар на McLaren ще е значително по-елегантен на вид. Още нещо, което се знае, е, че ще е значително по-лек и по-мощен от досегашните модели (с изключение на P1). Той също ще бъде показан през март в Женева, а мощността му ще е 720 конски сили.

NextEV Nio P9Най-очакваните суперколи през 2017-а (част II)

Това ще е електрически хиперкар от Китай, мощността на който ще е впечатляващите 1 360 конски сили. Този електромобил ще развива 312 км/ч, а с едно зареждане ще може да изминава 425 километра. Най-изумителна е силата на притискане на автомобила към асфалта, която е сравнима с тази на болид.

Pagani Huayra RoadsterНай-очакваните суперколи през 2017-а (част II)

Подобно на Ferrari F12M и McLaren 720S дългоочакваният роудстър Pagani Huayra се очаква да се появи на сцената в Женева през месец март. Все още няма официална информация за динамичните характеристики на колата, но се спекулира, че тя ще е по-мощна от купето на Хорацио Пагани, което разполага със 730 коня.

Aston Martin Red Bull AM-RB 001Най-очакваните суперколи през 2017-а (част II)

Фантастичният хиперкар на Aston Martin, който се създава от компанията в партньорство с Red Bull, ще тежи около тон, а мощността му ще достигне 1 000 конски сили. Това означава, че на една конска сила ще се пада по един килограм тегло. От тази кола ще се произведат 150 бройки, но всички вече са разпродадени.

Mercedes-AMG Project OneНай-очакваните суперколи през 2017-а (част II)

За 50-годишният юбилей на AMG, марката ще извади уникален хиперкар, като това най-вероятно ще се случи през есента на годината и по-конкретно - по време на автомобилното изложение във Франкфурт. Силовият тракт на автомобила ще е хибриден и ще бъде заимстван от болидите на Mercedes от Формула 1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 корса

    0 2 Отговор
    мерцедеса е най- гроЗден!
    Къде е Форд ГТ?