Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 07:15 6 187 8

MINI представи новото поколение на Countryman

  • mini-
  • countryman
MINI представи новото поколение на Countryman - 1

Подплатено с артистична изложба, в столична галерия бе представено новото поколение на субкомпактния кросоувър в гамата на английския производител MINI. При появата си на пазара през 2010-та, Countryman или "най-голямото MINI" бе приет с малко недоверие, но бързо успя да си спечели почитатели по света. Една от основните причини за това бе идентичността, която марката съдържа и пази от дълги години.

Тази година обаче, е време за неговия наследник, който също е порастнал. Той е изграден на новата платформа споделяна с BMW X1, която за пръв път бе използвана от второто поколение на Clubman. Отдалече автомобилът изглежда по-малък от предходния защото шасито е леко снижено, но новия Countryman е с увеличана дължина и широчина.

Дизайнът на автомобила следва всички характерни черти за новите модели на MINI, като приликата му с Clubman е много по-явна. Детайлът, по който ще може от разстояние да различите модела е новата предна броня, която е малко по-елегантна от другите при S моделите.

Увеличените външни размери са с цел по-просторен интериор и разликата с предходния модел е видна, като това се забелязва основно на задната седалка. В централната конзола се намира нов 8.8-инчов дисплей, който вече има тъчскрийн фунция. Съвсем скоро се очаква модела да се предлага и с хибриден вариант на задвижване. И като говорим за задвижване, системата ALL4 е получила обновление и автомобилът може още по-безпроблемно да преминава през настилки с ниски нива на сцепление.

Съвсем скоро ще можем да изпробваме в реални условия най-голямото MINI и ще ви представим детайлна информация на всичките промени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    1 2 Отговор
    КРАСОТА!!!

    Коментиран от #6

  • 2 Дид

    10 0 Отговор
    Готино е Мини-то! Чудесно е за младежи, любовницата, а в краен случай и на жената би паснало... :)))
  • 3 Да бе

    2 6 Отговор
    Кола правена от отпадъци от БМВ-та , мерси!!!

    Коментиран от #4

  • 4 onq s konq

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Да бе":

    Какви отпадъци от BMW приказваш бе, дизеловия двигател е 1.6 от PSA и освен на Мини-то, Пежо и Ситроен се слага и на Нисан кашкай.

    Коментиран от #5

  • 5 Чичу Ади

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Кон, дизеловите двигатели са 1.5л 3 цилиндъра и 2.0л 4 цилиндъра. Не знам дали малкия е съвместна разработка с ПСА, но ако техния е 1.6 значи теорията ти издиша.
  • 6 хас

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    бре гощо ефенди, как не го оплю това бмв!
  • 7 Бай хой

    0 0 Отговор
    Това на Български не се ли превежда СЕЛЯНИН.
  • 8 негар

    1 0 Отговор
    ха ха ха , бмв имат ли отпадъци, ха ха ха , голям си спец, те з теж отпадъци 4 години подред печелят рали дакар, искам кола от отпадъци на бмв искааам