Last news in Fakti

5 Март, 2017 17:28 7 518 18

Ето как ще изглежда Honda Civic Type R

Дни преди започването на един от най-важните автосалони за годината - този в Женева, в мрежата изтекоха снимки на един от кралете на предното предаване Civic Type R.

Външно автомобилът прилича много на прототипа показан през есента в Париж, но вътрешността и характеристиките ще останат тайна още няколко дни.

Според слуховете се очаква десетото поколение на модела най-после да бъде снабдено с автоматична скоростна кутия, защото до сега това така и не се случи дори като опция.

Със сигурност ще има подобрения по шасито, които да рефлектират върху контрола и стабилността, но не очакваме значително повишение на конските сили, защото 310-те на предишното поколение са на лимита на сцеплението.

Производството на модела, което ще започне след средата на годината ще се извършва в Суиндън, Великобритания и от там ще бъде разпределяно по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s golfa

    6 24 Отговор
    Че то на гоуфу газовата ми е по-красива от те тава...
  • 2 112

    16 5 Отговор
    Кой Гоуфу, тоя от моргата ли ?
  • 3 Хонда е върхът

    26 6 Отговор
    Супер е колата ,нямаме търпение да я покажат.Всички казват ,че с 10-тото поколение са вдигнали доста качеството на материалите от предходните генерации.Общо взето тази кола няма равна в класа си .
  • 4 Хонда маниак

    23 5 Отговор
    Honda си е Honda!

    Коментиран от #7

  • 5 Хонда е боклук

    9 27 Отговор
    Общо взето - кенеф!
  • 6 мъжкар

    6 22 Отговор
    Ако двигателя наистина е японски значи говорим за една супер корава изработка.Но ако двигателя е правен съвместно с "някоя си" марка тогава си е жив кенеф.Дано да са увеличили малко дебелината на ламарините че японските кошници се славят с тънките като лист хартия тенекии които на 5-тата година са прогнили от ръжди отвсякъде.Японска кола е синоним на РЪЖДА!!!Старите опели произведени в периода до 96-та година гниеха по-бавно после опел го ришо този проблем след 96-та но уви японците не.В стремежа си да намалят теглото на автомобила от там респективно и разхода ги прават с тънки ламарини но това си има и минуси първо никаква шумоизолация второ заради ниското тегло подскача от най-малките неравности и много лесно губиш контрол с това чудо.С две думи докато стигнат качеството на немските коли още бая хлебец има да изядат.

    Коментиран от #10

  • 7 ссс

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Хонда маниак":

    Естествено, че си е Хонда, просто няма как Хондата да е Тойота, например, или Форд и т.н.
  • 8 onq s konq

    5 14 Отговор
    Ма те от хонда е коли ли правят?Ас мислех че само сенокосачки и мотори за лотки а то не било така !
  • 9 Гошо

    4 10 Отговор
    Golf GTI е светлинни години пред това недоразумение

    Коментиран от #14

  • 10 корса

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "мъжкар":

    Отивай да висиш в сервиза с дъртия немски кошник!
    И се моли да не се развали поне 2 седмици!

    За твоя информация ХОНДА не ръждясва!

    Коментиран от #12

  • 11 Ръсти

    4 0 Отговор
    японските коли не ръждясват никога
    http://cheapcarsdomain.com/wp-content/uploads/2012/08/honda-civic-vx2.jpg
  • 12 134

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "корса":

    "Honda не ръждясва"! Хаха, всяка 'онда има ръжда след изтичане на гаранцията! Особено след "голямата градужка" не искам да разправям какво стана със служебната! Не е нищо особено. Нито возия, нито чудеса на вървеж! Само една цена и е предимството.
  • 13 мъжкар

    0 6 Отговор
    Ами и аз това разправям че са едни ръждиви боклуци и не само хонда а всички японски коли като цяло.Сега друг е въпроса че тука има някои хора които казват на черното бяло и не им се иска да погледнат обективната истина в очите но това си е така японските коли са една голяма РЪЖДА и нищо повече.Нито возия имат като хората нито шумоизолация аз преди време се бях излъгал да си взема японска кошница и тази грешка повече никога няма да я направя.

    Коментиран от #15

  • 14 гоуф

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гошо":

    Ти карал ли си нещо повече от умрял 20 годишен дизелов голф с 3 кила лепенки, че знаш на колко светлини години е пред хондата?
  • 15 бастуна

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "мъжкар":

    Имах голф 3-ка и познай кво? Гние яко!
  • 16 видях и чух

    2 0 Отговор
    Видях няколко такива на живо преди няколко дена в Сиена на колоездачната обиколка Giro 100 Italia. Явно с рекламна цел бяха ги изкарали пресни, пресни, но са наистина много хубави. Червени и особено ме впечатли звука от двигателя - уникален !
    Мисля феновете на Хонда, ще остант доволни ;)
  • 17 мъжкар

    0 1 Отговор
    И тенекеджийте ще останат доволни доста работа ще имат!
  • 18 Гост

    0 1 Отговор
    А беше време когато човек можеше да разпознае Хонда само по издължените тесни фарове и тънката линия на купето... Тези днешни дебелаци не ме кефят