Last news in Fakti

13 Март, 2017 07:15 5 418 9

350 коня за Volkswagen Golf TCR

Подразделението на германския производител VW, което отговаря за моторните спортове представи новото поколение на състезателния Golf TCR. Автомобилът е претърпял голяма еволюция от миналата година, като е работено в няколко насоки.

350 коня за Volkswagen Golf TCR

Външно състезатената машина разполага с по-широки калници, по-изразителни отвори за въздух в предната броня, премодулиран дифузьор, както и нов и по-изразителен спойлер. Това спомага същевременно за по-добра аеродинамика и повече притискателни сили.

350 коня за Volkswagen Golf TCR

Мощността на автомобила е нарастнала с 20 конски сили до 350, а скоростната кутия отново е шестстепенна секвенциална. При миналогодишния модел ускорението от 0 до 100 се извършваше за 5.2 секунди и тук очакваме леко подобрение, като става въпрос за автомобил със задвижване на предните колела, на който основната цел е добро странично ускорение.

От компанията се очаква да произведат около 30 такива автомобила след успешния миналогодишен сезон, което се изразява в спечелването на 17 победи в шампионатите за туристически автомобили по света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    6 3 Отговор
    Като изключим грозният спойлер отзад който седи като чуждо тяло на колата,този голф е супер як!!!
  • 2 алфреду

    2 2 Отговор
    Освен спойлера много квадратен ми изглежда.
  • 3 голф кенеф

    3 4 Отговор
    Същия дизайн със грозни спойлери хахаха
  • 4 От ъп

    6 10 Отговор
    Подразделението на VW се казва WC и пуска поредния Клозет
  • 5 WRC

    1 5 Отговор
    WC отговарят на 350 коня Ford Focus RS. но си остават същите кенефи
  • 6 Гост

    6 3 Отговор
    Я бе отворковци кажете вие какви кенефи карате щом световен шампион при марките и при пилотите за вас е кенеф ???

    Коментиран от #7, #9

  • 7 black knight

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Бесен бял рицар със гоУф 3ка брани смело марката ууу.... успокой се мой
  • 8 Кобрата

    1 0 Отговор
    Лудница...
  • 9 Моделатор

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Аз съм на Ауди SQ7.всички коли са едни и същи. Свърши ли гаранцията проблемите почват. Няма значение немски френски италиянски японски.всички са един куп желязо.хубаво е да има конкуренция .ето тесла как им разказва играта в Европа навсякъде имаш станции за безплатно зареждане на тесла. нямаш безмилостни обслужвания масла филтри и ТНТ боклуци за сумата пари . Там е бъдещото ел. Поръчал съм си и Ауди Q7 e-tron. И на там вървят нещата към тика. Пък и да се спрат с тия скъпи горива .