Last news in Fakti

17 Март, 2017 11:43 4 910 1

Платформа от Patrol за новото Pajero

  • nissan-
  • mitsubishi-
  • patrol-
  • pajero-
  • карлос гон
Платформа от Patrol за новото Pajero - 1

Следващото поколение на култовото Mitsubishi Pajero ще бъде построено на базата на един от най-свирепите си конкуренти Nissan Patrol, твърди австралийското сп. Motoring. Целта е пестене на средства за развойна дейност и намаляване на производствените разходи, а с реализирането ѝ ще се заеме един от най-доверените сътрудници на Карлос Гон Тревър Ман.

Алиансът Renault Nissan купи Mitsubishi Motors след разразилия се преди месеци скандал с манипулирани показатели за разхода на гориво, който окончателно постави на колене закъсалите "Диаманти". Неуморният Карлос Гон готви мащабна реорганизация в компанията, която да я върне в играта.

Mitsubishi и Nissan тепърва ще координират дългосрочните си продуктови планове, но още отсега е ясно, че и двата им големи всъдехода се нуждаят от наследници. Сегашното Pajero се произвежда с незначителни технически промени от далечната 1999 г. В това отношение 7-годишният Patrol Y62 е направо пеленаче, но също върви към края на естествения си жизнен цикъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    9 1 Отговор
    Патрол , Паджеро и Ленд Круизер , светата троица на офроуда скоро ще стане дует !!! Обаче тук мисля Нисан и Мицубиши ще изпреварят с електроверсия , което ще им даде значителна преднина