Last news in Fakti

30 Март, 2017 10:16, обновена 12 Февруари, 2018 10:26 37 388 15

Ferrari плесенясва от две години на пъпа на Лондон

  • ferrari-
  • лондон-
  • 456
Ferrari плесенясва от две години на пъпа на Лондон - 1

Изоставено Ferrari 456 с цена над €80 000 стои от толкова дълго време на улица в един от най-шикозните квартали на британската столица, че на асфалта под колата расте мъх с очертанията на каросерията. Италианското GT не е мърдано от две години, но въпреки това все още не е извозено от паяк, а само е блокирана предната му дясна гума, съобщава The Sun.

Собственикът на автомобила не е известен. Стикерът за преминат технически преглед обаче показва, че 456-ицата е проверена през 2015-а, а данъците са платени до началото на 2017 г.

Черното Ferrari седи неподвижно от толкова дълго време, че вече е попадало в обектива на автомобилите, които снимат триизмерни панорами за Google Street View на ул. "Ханс Крес" недалеч от известния магазин "Хародс" в кв. "Найтсбридж".

Ferrari 456 се произвежда между 1993 и 2004 г. Дизайнът е на Pininfarina, а името на модела произхожда от кубатурата на всеки от 12-те цилиндъра. 5.5-литровият 48-клапанов двигател позволява ускорение от 0 до 100 за 5.1 сек. и максимална скорост 301 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зазик

    72 4 Отговор
    Ако беше тука само лепенките щяха да останат. Да са го разкостили и всеки да си е взел каквото му е нужно. Ми тъй де не се ползва що да става зян. Те у нас на нови коли в движени им свалят фаров, решетки, огледала дистроници, а кво остава за това. Така де прибрана нация сме а и чуждото нали е общо.
    Един сериозен въпрос какво значи собственика не е известен,такъв филм няма, може да не е открит ама чак пък неизврстен..ама иначе платил до2017та. А тия номера за украшение ли са?
    Пак пишете чудни работи!
  • 2 СССР

    7 33 Отговор
    ТОВА КОЛА ЛИ Е?

    Коментиран от #4

  • 3 АРЕ БЕ

    25 1 Отговор
    АРЕ БЕ, ВЕРНО ЛИ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е СОБСТВЕНИК :D ??? МОЛЯ МАЛКО ПО-СЕРИОЗНО, ТОВА ДА НЕ Е ПРЕД КМЕТСТВОТО В МЪРВОДОЛ ? Колата е с платени до началото 2017, след което ще го чакат максимум 4-5 месеца и си го вдигат + ще бъдат наложени такси с лихва :D КРАЙ
  • 4 Гост

    16 6 Отговор

    До коментар #2 от "СССР":

    Не, ракета е!
  • 5 АБЕ ДА

    26 0 Отговор
    Само малко пояснение - на последната снимка се вижда стикер HR OWEN - това е луксозна автокъща в Лондон, питайте там за собственика :D и ако има награда за информацията, моля дайте я за благотворителност. Поздрави ! :D
  • 6 Гост

    7 2 Отговор
    Не изглежда изгнила.
  • 7 Асен

    21 2 Отговор
    Забелязахте ли колко е чиста за две години стоене? Ако беше тук, нямаше да се забелязва цвета и да се вижда през прозорците. От кал.

    Коментиран от #8

  • 8 баш батка

    17 2 Отговор

    До коментар #7 от "Асен":

    Там е така, няма прах и мръсотия. Въпрек ,че вали не можеш да си изкаляш обувките.
  • 9 Гост

    31 4 Отговор
    За прахта - като бях в САЩ едни чисто черни кожени маратонки ги носих 2 месеца и накрая бяха леко прашни и ги забърсах. Върнах се в България и отидох до кафето, като се върнах бяха по-мръсни отколкото когато ги чистих в САЩ. Сигурен съм, че и в Англия е същата чистота. Тук е по-мръсно в много пъти.
  • 10 Кобрата

    8 3 Отговор
    Тая кола има късмет, че е в Англия, а не в България, щото ако беше тука, ц.....те ще я разкормят за половин час и ще я закарат на вторичните...
    Сигурно собственика се спомина, щом не си я е потърсил
    Бог да го прости!

    Коментиран от #12

  • 11 Night Rider

    9 0 Отговор
    Предполагам на някое джанго-манго ЗЕ е колата, то в района на Хародтс - Найтсбридж, Кенсингтън и Челси само мангали живеят. Е нямам предвид столипиновски подчовеци, а такива дето тате му има петролно кладенче и парите буквално текат. Тук там се срещат и богати китайчета, които я завод за маратонки, я завод за касетофони имат, те са по с акъла си. Ама черните мамби... по държание нямат разлика примерно с ония "царските" м....ля Рашковите. Същата паплач
  • 12 йопе

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "Кобрата":

    напротив, собственика е жив и здрав, само че е толкова богат, че му дреме къде е загубил 80000 при цена на шампанско в нощния около 3000! една добре обзаведена кола от марка с висок клас струва поне 2-пъти повече, така че горкото ферари може да събира погледите на БЕДНИТЕ още дълго време
  • 13 Бастуна

    6 1 Отговор
    И на мен ми направи впечатление колко е чиста тука за 1 месец и колата няма да се вижда каква е
  • 14 Странно

    2 1 Отговор
    А забелязахте ли черното тиксо на последната снимка - огледалото е ремонтирано с него и вратата е залепена с него. Много странно!
  • 15 Niko

    1 1 Отговор
    Tova e niakoe maitap vijte klampata daje ne e zaka4ena na gumata