Last news in Fakti

31 Март, 2017 10:09, обновена 31 Март, 2017 10:12 29 747 30

Британец вандализира чупливия си Range Rover

  • range rover-
  • land rover-
  • протест-
  • рекламация
Британец вандализира чупливия си Range Rover - 1

Недоволен собственик изостави трошливия си Range Rover в центъра на Лондон в знак на протест срещу качеството и надеждността му, след като собственоръчно нашари със спрей каросерията с ругатни по адрес на британския производител. Снимки на вандализирания автомобил пуснаха потребители на Instagram.

Черният всъдеход е "изографисан" с яркочервен спрей. Отляво и на предния капак пише "Не вярвайте на Range Rover", а отдясно "Range Rover са измамници". За да елиминира всякакво съмнение, че ще бъде разбран правилно, вбесеният собственик е закачил и плакати на стъклата с пояснението, че е бил излъган, а колата е пълен боклук.

Британец вандализира чупливия си Range Rover

Журналисти от таблоида Daily Mail са успели да се свършат с представител на Land Rover с молба за коментар. По думите му всичко с автомобила на недоволния клиент било наред. Проблем имало само с филтъра за сажди, който се бил запушил заради постоянното каране в градски условия, но от компанията се опитвали да изгладят ситуацията.

Британец вандализира чупливия си Range Rover

Land Rover има богат опит с екстравагантните рекламации на клиентите си. Миналата година побеснял жител на Санкт Петербург паркира облепения си с ругатни Range Rover пред автосалон на марката. През 2011-а пък света обиколиха снимки на впрегнат в магарета британски всъдеход в Китай, чийто собственик бе избрал да протестира по този начин срещу кошмарното качество на колата.

Британец вандализира чупливия си Range Rover


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вип бибип

    81 6 Отговор
    А тук ну нас никой "баровец" няма да има достойнството и смелостта да си признае, че се е набутал да си купи такъв боклук, камоли да протестира по подобен начин! Защото тук всички са разбирачи, над нещата и никога не се набутват и по 2 за левче ги взимат такива!

    Коментиран от #8

  • 2 dabeda

    48 24 Отговор
    Някой купува ли ги тия?То това е по-трошливо и от германските боклуци М. Б. и А.

    Коментиран от #30

  • 3 Гост

    48 6 Отговор
    И аз познавам един, на чийто Роувър блокира двигателя, малко след изтичането на гаранцията, а беше броил 180 000 лева за тая бръкма!
  • 4 Япония

    34 31 Отговор
    Само Мицубиши-много е здраво

    Коментиран от #22

  • 5 Гост

    38 5 Отговор
    Дори и да са прави от производителя, трябва да напишат в рекламата, че не става за градско каране!

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    33 9 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    На абсолютно всички съвременни дизели им се запушва филтъра , ако се карат само на градско , всеки който е наясно с принципа на работа ще ви го каже . Просто тия сажди няма как да изчезнат , в един момент трябва да се изхвърлят или филтъра да се смени . А така рекламираното "самопочистване" е програмирано да се прави при движение с по-голяма скорост , тоест при движение извън града . Само неграмотник или наивник може да си помисли , че просто се изпаряват или тоя филтър е достатъчен за целия живот на колата

    Коментиран от #11

  • 7 Гост

    19 18 Отговор
    На моята тoyotка d4d двигател над 200000 и навъртях вече,никакъв проблем.
  • 8 Алфа Ромео

    53 4 Отговор

    До коментар #1 от "вип бибип":

    Нашите тарикати баровци с лъскави бракми си плачат тайно вкъщи, а пред хората се дуят като месии....
  • 9 ссс

    109 3 Отговор
    Ако видите, че Range Rover преминава около автосервиза и не спира, значи са му отказали спирачките !
  • 10 Нормално е

    33 1 Отговор
    Сигурен съм че е така. Преди години същия проблем с ягуар xf. Филтъра се запушваше буквално на един резервоар с гориво. Обяснението от официалния сервиз бе че това не е градска кола. Трагедия и пак трагедия. Имат си някаклъв проблем с филтрите и софтуера. Мантрите че на всички коли се запушвали въобще не са верни. Може и да се запуши за 100-200 хил км.ама това си е ок. Ако нещо не е наред си се запушва редовно и си имате проблем
  • 11 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    А ти понеже си много умен ще ти кажа - когато производителя има нямакъв механичен или софтуерен проблем със въпросното изгаряне на са дите страдаш. Защото няма как да караш софиябургас и това да не изгасне. Казвам ти го от личен опит и когато някой "специалист" ти каже че това не е градска кола, ти става ясно за какво иде реч.
    А и то е полазателно какъв е процента на новите английски автомобили спрямо конкуренцията. Едва ли е случайно.
  • 12 Нафарфорий

    9 5 Отговор
    на рейндж роувър първото и второто поколение са трепачи, както и на дискавъри, после кат се продадоха на индийците им падна качеството. затуй кото не харесва рейнджа има дефендер!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 патил

    14 1 Отговор
    Карането градско запушва филтъра без проблем.Някои модели имат самопочистване дори да го караш в града.При често спиране регенерацията спира и тя и така си се затлачва яко.Има добавки които уж изгарят саждите при много по ниски температури от нужните.Моят пък му трябва висока скорост 140-160 за да започне да се чисти на път.За момента добавки и дълъг път помагат.
  • 14 овчаря

    28 9 Отговор
    Който кара Тойота знае.
    Никакви проблеми.
  • 15 от горд собственик на BMW 750ix

    21 7 Отговор
    Кола без файда , давайте си парите за по смислена марка !
  • 16 Stoich

    37 4 Отговор
    В Германия чух много готин виц за тази марка: Един Land Rover няма течове на масло. Той маркира територия.
  • 17 Mazda

    12 10 Отговор
    След като малко попатих с тая гад dpf филтър си направих разходка до пичовете от VRP Русе,където въпросното изчадие изчезна за няколко часа.Отделно и ремап на еку + 33 кончета и си тръгнах с нова кола ухилен до уши.
  • 18 Нафарфорий

    5 7 Отговор
    defender discovery range rover classic the best!!!!!!!!!
  • 19 Citroen C5

    7 18 Отговор
    Гроздето ли е кисело ? Колата е разкошна ! Че някакъв изперкал решил да привлича вниманието -негов си проблем.
    И моята кола има филтър за частици .Когато се замърси ми сигнализира, мога да карам 50-100 км.Филтъра веднъж се почиства ,а втория път се сменя. Но това става през 2 години горе долу. Не е нормално човек да изпада в нервни кризи заради това.
  • 20 гамена

    11 6 Отговор
    Ако желаете да не се заблуждавате си купете новите SUV на Lexus, страхотни са...английските лордове носят памперси преливащи от лай.а.
  • 21 Бояджийче

    5 1 Отговор
    Едно пастиране и е готова
  • 22 Трифонов

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Япония":

    Влез във форума на Мицубиши и задай търсене за DPF филтър. После, като прочетеш, влез пак тук и реди простотии! Имал съм чисто нов Лансер Х, 2010 г. го купих от Балканстар - по-скапана кола няма!!! Няма нещо в нея, което да е направено както трябва. Трагичното обслужване в Балканстар изобщо няма да го коментирам, макар това да се усеща главно от собствениците на Мерцедес, тъй като Мерцедесите по-често се прецакват... не за друго, а просто защото са несравнимо по-сложни от Мицубишито. Колкото по-сложна е една система, толкова вероятността от повреди е по-голяма. Но Лансерае един от най-колосалните японски изцепки. При това Лансерът е изцяло японски. Произвежда се само в Япония за разлика от по-голямата част от Тойотите например, които се произвеждат къде ли не.

    Коментиран от #23, #25, #26

  • 23 Мицу

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Трифонов":

    Редовно чета въпросния форум.Там препоръчват 1,8 143 к.с. бензин и по възможност ръчка...Явно японският дизел не става за нашите условия, а те и затова са започнали да слагат дизел на Пежо или ВАГ,но тогава колата вече не е японска...
  • 24 Shmeker

    12 2 Отговор
    Хората, които разбират никога не биха си взели Ланд/Рейндж Ровър
  • 25 Shmeker

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Трифонов":

    Митсубиши са пред фалит.
  • 26 Ламбо

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "Трифонов":

    Да си сравняваш кенефа с моя GL е направо трагикомично. И как пък за 20000км дето го карам, не влязох един път в сервиз? В едно си прав , че Балкан стар са паляци. Цените им са надути Там е за прости сноби или пълни варели на тема коли.

    Коментиран от #28

  • 27 Кирил

    5 9 Отговор
    Купете си BMW, хубаво, ново BMW.Здраво е и шикозно, не си давайте парите за глупости. Бавареца е безпроблемно возило и много си го обичкам !
  • 28 смешен пробег

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ламбо":

    Сега да ти кажа пък аз за един лансер купуван нов от балканстар.Тоя преход 20000км.е леко смешен.От Горубляне да си взема кола ще го изкара без проблем.GL е класи над Лансера но въпросният Лансер за който говоря-на 110К км.смени съединител.В момента гони 200К км.само с консумативи.Ай като ги врътнеш и ти с твоя МБ с"такива"проблеми ела и пак пиши.
  • 29 Night Rider

    4 0 Отговор
    Рейнджовете са уникални автомобили, разкошни са, наистина са много готини, но... Тук в Англия почти всеки ден виждам на репатрак аварирали Рейнджове, от всички модели.
  • 30 xaxa

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "dabeda":

    Dabeda ... карай си заставата или опела и си трай.Всеки който не може да си позволи М,Б и А плюва.А съм сигурен ,че ако имаше възможност и
    от трите фирми ще си купиш веднага!!!