4 Април, 2017 07:15 8 417 6

Баснословна сума за Ferrari-то на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • ferrari
Баснословна сума за Ferrari-то на Тръмп - 1

Това яркочервено Ferrari, собственост на Доналд Тръмп, е произведено от Скудерията през 2007 година. Моделът е F430, а продажбата му стана факт на аукцион във Флорида. Според експерти цената му е два пъти по-висока от тази на останалите F430-ки.

Ferrari-то на Тръмп беше продадено за баснословната сума от $270 000. За справка ще кажем, че Ferrari 488 GTB, произведено през 2017-а струва $250 000. Иначе, автомобилът на щатския президент се намира в отлично състояние.Баснословна сума за Ferrari-то на Тръмп

По времето, когато Тръмп беше обикновен милионер е изминал с него само 3 800 километра. Освен това оборудването на колата включва няколко интересни опции - специални спортни кресла, карбонови детайли в салона, както и мощна аудиосистема.

Това е поредната кола на Тръмп, която се продава на търг доста успешно. Преди това един друг негов суперкар Lamborghini Diablo беше продаден за почти половин милион долара, а кабриото Mercedes-Benz SL си вдигна цената два пъти, след като Тръмп беше избран за президент.Баснословна сума за Ferrari-то на Тръмп


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    18 4 Отговор
    Когато имаш пари, винаги можеш да ги увеличиш ! Със заплата от 600 лева съжаляваш, че си се родил. Богатите никога няма да станат бедни.

    Коментиран от #2

  • 2 дасsad

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    назнайко, личи си, че си незнайко
  • 3 Никола

    10 0 Отговор
    дасsad, ти сигурно си прокопсал от 600 лева, та сигурно караш кола за 250 000 лева, живееш в Симеоново, в имение за 2 млн. евро.
  • 4 Mario

    0 1 Отговор
    Ot visoko se pada moto barzo. Taka 4e I bogatite pla4at
  • 5 Mario

    0 1 Отговор
    Ot visoko se pada moto barzo. Taka 4e I bogatite pla4at
  • 6 asdf

    1 0 Отговор
    Mario, така е ама хората казват, че бедния умира по малко всеки ден, а богатия веднъж. Жалко, че и аз съм от бедните...