7 Април, 2017 10:30, обновена 20 Септември, 2018 17:56 17 546 12

Мексикански кмет потроши първия Aston Martin DB11

  • aston martin-
  • db11-
  • катастрофа-
  • инцидент-
  • мексико
Мексикански кмет потроши първия Aston Martin DB11 - 1

Кметът на мексиканско градче от селски тип влезе в историята като виновник за първата катастрофа с новия 12-цилиндров Aston Martin DB11. Градоначалникът на Паликая, на 150 км от столицата Мексико Сити, ударил купената преди едва 15 дни британска суперкола във Fiat 500. Според полицията причината за инцидента е превишена скорост.

Мексикански кмет потроши първия Aston Martin DB11

Властите не разкриват самоличността на водача, но според публикации в мексиканските медии зад волана е бил именно кметът на Паликая. Елери Гуадалупе Фигуероа Маседо броил за колата 4.5 млн. песос (€225 000) преди няма и три седмици.

Мексикански кмет потроши първия Aston Martin DB11

Името на Маседо попадна в световния новинарски поток през февруари, след като узакони евтаназията и свободната употреба на марихуана в Паликая. Aston Martin DB11 дебютира на миналогодишния Женевския автосалон. Купето се оборудва с изцяло нов 12-цилиндров 5.2-литров битурбодвигател с мощност 608 к.с., който позволява ускорение от 0 до 100 за 3.9 сек. и максимална скорост 322 км/ч.

Мексикански кмет потроши първия Aston Martin DB11


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гледай ти

    34 5 Отговор
    Явно на мексиканските цигани любимите им коли не са немските !Резултатът обаче е същият.
  • 2 Виж ти

    41 3 Отговор
    Да бях и аз мексикански циганин с астън мартин...ама ей го на, българин съм и карам на дядо си жигулата на ГАЗ, щот съм пич

    Коментиран от #9

  • 3 бегачка

    16 0 Отговор
    Нещо малко ми се струва тази сума €225 000 за чисто нов Aston Martin DB11 - не са ли по скъпи ????Иначе много жалко за фиата

    Коментиран от #4, #5

  • 4 незнайко

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "бегачка":

    Фиата е успял да изскубне предното колело, на тази толкова скъпа кола. Икономиите в окачването са очевидни.
  • 5 JEEP

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "бегачка":

    Това е лимитирана (от към екстри) серия, разработена за мексиканските джипсита. Серията е предвидена за естествен подбор и за това са и икономиите в окачването.
  • 6 pablo escobar

    2 6 Отговор
    dokato ,ciganin,e epitet vav va6iq re4nik 6te karate na dqdovcite si kolite.Vmesto tova kradete i se stremete da zabogateete...

    Коментиран от #8

  • 7 Пепи

    5 0 Отговор
    Както са констатирали вече - фиата е успял да нанесе повече поражения отколкото е поел.Тоя антон мартинов не става за нищо.
  • 8 расиста

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "pablo escobar":

    Пабло,явно си разбрал колко прости хора живеят в БГ ?
    Доста са, и причината е,че не са учили когато трябва. Няма да забравя,когато националния отбор на България имаше мач с Армения в Ереван,арменците с какъв поздрав ги посрещнаха - ЦИГАНИ,ЦИГАНИ.
  • 9 Кобрата

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Виж ти":

    Не е важно какво караш, важното е да си човек, кво като караш Жигула?
    Ако питаш мен, даже и по инерция я отхлабвай, да не гориш много газ, че времената са тежки...
    А тоя кмет как мислиш я е купил тази кола? Да не би да е с кметската заплата? Със сигурност не е... Със сигурност върти афери с мексиканските наркокартели и пере мръсни пари
  • 10 Иван

    1 2 Отговор
    ей ма умници сте..фиата та фиата ...може като го бутнал да се е завъртял и колелото да е попаднло на бордюр или трап нещо затова да се е отскубнало така..карайте фиати с тоз акъл не заслужавате друго!
  • 11 Kей Yай Pi

    3 0 Отговор
    Ето това е кмет. А нашите плебей с мерцедес на общината се возят.
  • 12 kjnkm

    2 0 Отговор
    не виждате ли, че човека сменя гума в ''градчето от селски тип''?