Last news in Fakti

9 Април, 2017 07:15 5 692 8

Изцяло карбонизирано Porsche от Topcar

  • porsche-
  • topcar-
  • тунинг

В Русия тунинга е на почит от дълго време, но са малко компаниите от страната им. Най-силната определено е Topcar и всеки един проект затвърждава това. В началото на година те разкриха пакета за Porsche 911 от серията 991 наречен Stinger GTR, ката в него имаше само няколко детайла от въглеродни нишки, но сега е време за тоталната му карбонизация.

Всичко, до което може да се докосне окото ви при поглеждането към това Porsche е карбоново, като изключим джантите. Това обхваща дори и трудни детайли като вратите и задните панели. Повечето детайли са с променен дизайн и автомобилът е малко по-широк, като целта е много по-агресивно присъствие.

Промените обаче, не засягат само екстериора - мощността на Turbo S е увеличена с общо 70 конски сили до 650 благодарение на нова изпускателна система Capristo и нов софтуер. Джантите вече са 21-инчови и идват от известния производител ADV.1. Вътрешността е облечена в нова кожа зашита с нови контрастни конци, воланът е с променена форма и присъстват редица детайли в бял цвят.

Автомобилът изглежда зашеметяващо и ни прилича на произведенията на Хорацио Пагани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОН С КОБИЛКАТА

    2 12 Отговор
    СТАА
  • 2 👽Гласът на Нибиру

    1 21 Отговор
    А колко арчи това троше ? Мое ли да му турим обикновена гас ? Имам у мазето гуми с жанти 12-ки дали ше му станат ???И последня ми въпрос е дали мое да му сложим багажника дето ми остана от москвича навремето ???

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 3 КАТ

    18 1 Отговор
    Феноменално
  • 4 911

    5 1 Отговор
    Колата е УНИКАЛНА, няма БМВ,Мерцедеси,Бугатита,Бентлита,ГТРии...
    Такава визия нито една кола от изброенте нямат.Това е мое лично мнение,но и не ги оплювам !!
    Да имах пари да можех да си я позволя...Няма мегдан от СВИНЕТКИ,АКТОВЕ,ФИШОВЕ,ГАЗ,ТОК,ВОДА,ДАНЪЦИ,БЕЗРАБОТИЦА,КОРУПЦИЯ и много други проблеми.....
  • 5 ГОСТТТ

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "👽Гласът на Нибиру":

    Такива коментари се очакват от манталитета на Българина...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 👽Кораба Майка

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "👽Гласът на Нибиру":

    Не му обръщайте внимание той е говореща котка,Това порше е наша разработка.
  • 8 бегачка

    0 0 Отговор
    Това го ползвам за ежедневка - завиждайте бал.ци