Last news in Fakti

9 Май, 2017 11:20, обновена 9 Май, 2017 11:21 24 393 8

Трима убити на търг за ретро коли

  • инцидент-
  • трагедия-
  • катастрофа-
  • търг-
  • аукцион
Трима убити на търг за ретро коли - 1

Аукцион за класически автомобили в американския щат Масачузетс завърши с трима убити и девет ранени след нелеп инцидент. Служител на компанията Lynnway Auto, която организира търга, изгубил контрол над Jeep Grand Cherokee и се забил в тълпата, съобщава Automotive News.

Трима убити на търг за ретро коли

Полицията все още разследва всички версии за нещастния случай, но твърди, че засега няма причини да се подозират умишлени действия или тероризъм. Мъжът, управлявал фаталния Jeep, е идентифициран като Мариан Раян, на възраст над 70 години.

Трима убити на търг за ретро коли

Свидетел разказва пред бостънския телевизионен канал WCVB-TV, че възрастният шофьор паркирал автомобила, но изведнъж ускорил и се забил с голяма скорост в хората. На мястото имало стотици посетители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    44 5 Отговор
    на 70... аз ли закъснях с реакцията или времето прекалено бързаше...
  • 2 незнайко

    25 5 Отговор
    Така правят колите с дистанционен контрол на подаването на газ. На всеки може да се случи и се е случвало. В такъв момент само спирачка и съединител са спасението. Ако е била автоматик още по зле. Всички коли с круиз контрол се управляват по този начин.
  • 3 Чичу Ади

    11 2 Отговор
    Какъв търг? Какви ретро автомобили? Гранд Чероки ли каза? Като гледам тези хамбари, само за ретро автомобили е бил тоя търг.... Това се нарича junk auction или scrap yard. Продават се коли за символична сума, като онези останали без собственици отиват директно в моргата. Повечето за блъснати, изгнили, но запалили! Автокъщите изкупуват такива коли при бартер с доплащане и понеже не стават за продажба, организират се такива търгове. Щом търговците гледат да се избавят от тях, значи стават само за части. А този 70 годишен, може и да е получил инфаркт зад волана. Едва ли се касае технически проблем при инцидента. Точно в някакво старо Чероки, което пали с манивела....
  • 4 БАЙ ГАН4О

    11 9 Отговор
    Айде сега краварите от рода на Киро да величаят постиженията на великите по.ерковци и да обясняват,колко са умни

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Те 14 армада

    2 13 Отговор
    Еи рашки скоро ли ша мандрасате сашките че нещо са се разгонели и цвечат като кучки за х..и
  • 7 Гост

    1 1 Отговор
    Мхм с електронната газ е така...
    http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/25485-hakeri-izhvyrliha-jeep-cherokee-ot-pytia/

    Ай ся ме убедете колко са добри новите коли
  • 8 ник

    0 0 Отговор
    пак ще ви кажа че, в Германия над 70% от шофЕрите са над 70г.