Last news in Fakti

23 Май, 2017 21:53 13 534 11

Подобрение или трагедия?

Подобрение или трагедия? - 1

Подобренията на автомобилите най-често се правят с някаква ясна цел, но понякога има и много противоречиви такива. Огромните антикрила и добавки отиват на спорти купета пригодени за някакъв тип състезания, но какво ще стане ако ги поставим на един от най-красивите спортни седани Mercedes CLS? Ами във видеото сами ще разберете, за какво говорим и едва ли ще останете впечатлени, а по-скоро разочаровани. То показва колко лесно можем да развалим един автомобил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъпанари колко щеш

    10 6 Отговор
    Извращение без никакво техническо предимство! Даже и за пейка за седене не става!
  • 2 Боби КОЧА

    8 4 Отговор
    К'во разбирате бе тва не е антикрило, а багажник за колелета.
  • 3 гощо

    8 4 Отговор
    ТРАГЕДИЯ!!!!
  • 4 Гост

    11 2 Отговор
    Селянията е непобедима
  • 5 onq s konq

    10 6 Отговор
    Некои знае ли каде по ефтинко се продават такива споилери та да си сложим на беенвето щото като дигна 240 по магистралата и задника му се лъзга та сам се принудил да карам четри торби цимент у багажника ама не си е работа щото много арчи а па и може да ми се смачкат прожините изотзаде

    Коментиран от #8

  • 6 Иван

    5 3 Отговор
    Тоя мерцедес съм го виждал ,,У ПЕРНИК
  • 7 Иванчо

    3 2 Отговор
    Уа ха ха ха
    На този дето го е направил трябва да му счупят ръчичките...
  • 8 некой

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Да Ви кажа само, че при скорости над 160 това крило помага много ..... при наличието на автомобил със задно предаване и над 500 коня когато влиза с висока скорост в леви и десни окръжности притискателната сила върху задната ос е двойна ...... това означава доста по добро сцепление и съответно времена и скорости дето не сте и сънували ....... сигурно сте всичките от Смучево ....... а и да питам последно ....... Ладата ти колко харчи градско
  • 9 OMG wtf...

    3 2 Отговор
    Защоооооооооооо.....??????????
  • 10 Мерц

    1 0 Отговор
    Super kola. Imam sushtia. Eh da imah toz tuning. Kompleksarite da mluknat.
  • 11 ЕмБеВе

    2 1 Отговор
    Ами че то си има оригинални спойлери: стилистично напаснати към купето. Собственика на това посмешище е обикновен простак.