Last news in Fakti

24 Май, 2017 07:15 4 091 14

Ръчни скорости за новото кабрио на BMW

Ръчни скорости за новото кабрио на BMW - 1

Новият кабриолет на германската компания BMW, който вече е ясно, че няма да се казва Z5 ще притежава версия с ръчни скорости. На тези папапарашки снимки на прототип на автомобила, лесно може да се забележи скоростния лост и означенията върху него, което със сигурност ще бъде добре прието сред феновете на марката.

Ръчни скорости за новото кабрио на BMW

Надписите по таблото s20i говорят за малкия 2.0-литров и най-вероятно "базов" модел, който естествено ще бъде подкрепен и от по-мощни версии - 30i и M40i или поне към тях са насочени слуховете до момента. Те ще разчитат със сигурност на 8-степенната автоматична трансмисия на ZF, но няма да ни очуди и те да се предлагат с ръчна кутия.

Ръчни скорости за новото кабрио на BMW

Този двигател 20i представлява дефорсиран 30i, като при другите модели той доставя мощност от 197 конски сили и 320 нютонметра. Теглото на автомобила ще бъде точно 1400 килограма, което не е нещо впечатляващо ниско или пък високо. Според слуховете, производстото ще започне в края на 2018-та, като краят на годината е обичаен за компанията, а премиерата най-вероятно ще се случи през следващата пролет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    5 19 Отговор
    Ръчни скорости? Ааааааааааааахахахахахахахааххахаахах!!!!!!!!! БМВ му кажи и не го обиждай повече!!!!

    Коментиран от #7, #11

  • 2 AUDI

    4 4 Отговор
    От мол парадайз до околовръстното карате само в лявата лента!?!?!?!?!? ЗАЩО!?!?!?

    Коментиран от #3, #6

  • 3 ПЕШО

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "AUDI":

    Защото в България дясната лента е по-бърза от лявата ;)
  • 4 наопаки

    8 3 Отговор
    то да карат ама те карат с 30 в колонка в лявата а дясната празна като главите им
  • 5 САМО BMW

    7 5 Отговор
    Темата е BMW а не кой къде е застанал да пречи!
  • 6 Дааа

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "AUDI":

    Защото са леваци
  • 7 Трифонов

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Абе, не знам смешно ли е, не е ли, ама тия, дето превърнаха тоя бранд в най-ценния в автомобилната индустрия и които вече повече от десет години се грижат да обира каймака на продажбите в премиум сегмента, увеличавайки ги всяка година с по близо 30%, тия дето превърнаха името БМВ в пример за подражание и бенчмарк във всеки клас, продуктите на които в същото време имат средна цена от 50 хил. евро... са преценили, че при спортното купе и кабрио Z4 (двуместна машина за удоволствие), е добре да има И ръчни скорости. И със сигурност въпросните юнаци, чиято работа е да са наясно именно с тези неща и чиято годишна заплата е повече от всички пари, които ти ще спечелиш за целия си мизерен живот, знаят по-добре необходимо ли е да се предлага и механична трансмисия, от един, двама или пет български мишока, дето са се вкарали в някакъв двайсетгодишен таралясник и си внушават, че карат кола.
  • 8 Българин

    7 3 Отговор
    То на всеки път номера е да се пречи възможно-най много на останалите...народопсихология му се вика! И като се вбесиш и му свирнеш, или светнеш...все едно си н....л жена му-толкова е обиден!
  • 9 шофьор

    5 4 Отговор
    На магистралата същата история. Засилиш се с 120 и поредния идиот с подскачащи задни гуми реши да изпреварва и без да гледа в огледалото рязко минава на метри пред мен и се почват едни спирачки едни нерви.
  • 10 За Кат

    6 1 Отговор
    Срещу мола на Хемус от години се спира и паркира КОЕТО ПРЕЧИ НА ТРАФИКА преди светофара по посока към семинарията и от КАТ се правят на ощипани, вместо да преместят знака назад 50 метра и да следят за спазването му! По-важно е да се виси някой да не мине по линията!

    Коментиран от #13

  • 11 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "гощо":

    Много ми е интересно ти като се смееш така какво караш ,ако изобщо имаш книжка де??? Корса? Голф 2-3 или някоя малка смешна Хонда??
  • 12 Ловеца на поршета

    6 4 Отговор
    Още един ловец на Поршета се задава на хоризонта.
  • 13 Така е

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "За Кат":

    Точно така. Затова там се виси в колонка по една кола.
  • 14 незнайко

    2 0 Отговор
    Автоматичните скоростни кутии ВДИГАТ цената на колите. Реалната цена на автомобилите е на половина спрямо продажната . Така концерните си докарват баснословни печалби на наш гръб.