7 Юни, 2017 05:30 18 528 14

Mercedes продаде всички G-Klasse Maybach

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • maybach-
  • g 650 landaulet
Mercedes продаде всички G-Klasse Maybach - 1
Първото публично представяне на Mercedes-Maybach G 650 Landaulet се състоя през месец февруари тази година, а през март колата беше демонстрирана и пред широката публика в Женева. Тогава от марката обявиха и цената на свръхлуксозната G-Klasse - 630 000 евро, както и факта, че от Mercedes-Maybach G 650 Landaulet ще бъдат произведени само 99 екземпляра.Mercedes продаде всички G-Klasse Maybach
Това, което стана ясно сега и шокира автомобилните фенове по цял свят е свързано с информацията, че всички 99 бройки от новия Maybach вече са разпродадени. Ще припомним, че Mercedes-Maybach G 650 Landaulet се прави на базата на модела G 500 4×4, но междуосието е разтегнато с 578 мм. В движение G 650 Landaulet се привежда от битурбо V12 двигател с мощност 630 конски сили и с максимален въртящ момент 1000 Нм.Mercedes продаде всички G-Klasse Maybach


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 doe

    44 5 Отговор
    И по милион да ги бяха пуснали пак щяха да ги продадат.Шефовете го знаят и се възползват :)

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    36 22 Отговор

    До коментар #1 от "doe":

    Светът е голям и балъци има навсякъде...
  • 3 Герберасите на власта

    31 9 Отговор
    По скоро хейтъри има навсякъде ,защо когато излезе статия и всеки започва да плюе ,до такъв лукс 90 % от нас рядко ще се докоснат има модели на отделни марки на който цената само расте .
  • 4 Гошо

    20 29 Отговор
    за 100 пъти по-малко пари ще си вземете УАЗ-ка...същия дизайн,за още 1000лв ще я пребоядисате и никой няма да направи разлика между двете

    Коментиран от #5

  • 5 Ivan S

    21 11 Отговор

    До коментар #4 от "Гошо":

    Той отзад си и мяза на УАЗ-ка. С тоя гюрук...
  • 6 и умната

    22 11 Отговор
    Сега, кото излязат на пътя да се озъртат за Приуси ;)))
  • 7 Горски

    51 3 Отговор
    Бързо 5 броя за горските стопанства,че Land Cruiser-ите одъртяха.Бързо обществена поръчка да се спретне.Бързо да не свършат.
  • 8 яао

    8 10 Отговор
    поредната простотия от стила царя е гол , нито ще ги карат нито ще им се радват , просто инвестиция която е тъпа , утре като бухне некоя война и язък за мерджаните
  • 9 Чорба от греховете на отец Никодим

    13 5 Отговор
    Джипът наистина е хубав, но този мекият таван стои много циганско на този хубав Mercedes...а и цената не е оправдана за каквато и да било кола.
    Не, че гроздето е кисело, но една базова G-класа която струва около 200 000 лева, би ми била достатъчна, просто е излишно да се дават такива суми за кола, която е пусната в лимитирана серия и само заради това е надценена. А г.зльовците с не мъчени пари си я купуват, само за да се правят на важни и да казват, че имат G-класа limited 1 от общо 99 броя.
  • 10 Бай Хой

    9 2 Отговор
    Хубава жипка ама цената много раздута
  • 11 Алфа Ромео

    6 11 Отговор
    Даваш 1 200 000 лева за луксозна ГАЗ-ка и кат та резне някой Приус странично та праи на смешен, а газката става на баница.
  • 12 Бат Саше

    3 15 Отговор
    Вече започна да ми се повръща от тази висока, грозна и смешна кутия. Изглежда абсолютно гротескно, погледнато от всеки ъгъл и е в пълен противовес на всяка инженерна мисъл, законите на физиката и аеродинамиката. Няма да коментираме цената... Кола за комплексирани богати тъпаци, с нулево усещане за естетика!
  • 13 Васил

    6 5 Отговор
    Мили хора за запознатите с автомобилния бранш последните десетина години гледаме абсолютно еднообразие в развитието на много марки, които лансират евтинджоз изпълнения под шапката на лимитирана серия или тук и сега. Това е мега валидно за баварските изцепки, които са едни и същи само леки промени тук там. Gклас има само една която става и тя е от преди 90 те години. Всичко след нея е пародия на джип и возия, а да не говорим че Фиат панда е малко по-красива.
  • 14 conservator

    4 1 Отговор
    навремето смятаха юеоизводствените разходи на смарт телефоните. Това са 4 двигатела на опел корса и две турбинки и желязо. На завода е струвала не повече 30 000 лв.