Last news in Fakti

12 Юни, 2017 00:09 4 633 8

BMW M2 срещу М240i

BMW M2 срещу М240i - 1

В този клип ще видим два автомобила, които са много близки, но и достатъчно различни. М2 е най-потентната 2-ра серия и разполага с 370 конски сили и 465 нютонметра, разширена следа, могъщи спирачки и много различни настройки на окачването. Това го превръща в един от най-забавните спортни автомобили на пазара.

От другата страна обаче, е един същевременно нормален, но и не толкова автомобил - М240i. Той няма същите екстри като М2, но пък има почти същата мощност от обновения 3.0-литров турбодвигател - 340 коня и даже повече нютонметри - 500. Този автомобил не носи истинската М значка, но пък е значително по-достъпен - с около 20 хил.лева по-малко.

Тук ще видим две машини, които са претърпяли леки модификации - М2 с нова изпускателна система и М240i със нов и много популярен софтуер JB4 и също нова изпускателна система, като резултатът на диностенда показва 441 конски сили и 559 нютонметра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 3 Отговор
    А междувременно една "радостна" новина за българските фенове на БМВ : https://money.bg/auto/tesla-veche-struva-poveche-i-ot-bmw.html

    Коментиран от #2, #3, #7

  • 2 гост 22

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Българина си остава българин
  • 3 Чико

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Какво толкова те топли тебе бе Гошко??
    Може би си създал нещо повече от това да си пуснеш водата след ходене по голяма нужда??
    БМВ има такива традиции, че никоя марка тролеи не може да им наруши реномето..
    Освен това като бранд Тесла няма шанс как да струва повече от БМВ!!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Чико":

    Оооо , нима ?! И на какво се базира "проницателната" ти мисъл ? На факти или лични емоции ? Интересно защо акулите от Уолстрийт ама въобще не са съгласни с теб , даже нещо повече , до няколко месеца се готвят да "обезценят" и "великия" Даймлер !! Все още не проумяваш какво става нали ? А относно какво съм създал аз , дето викат ти не можеш го боядиса докато си жив !

    Коментиран от #5

  • 5 Чико

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Те затова са акули от Уолстрийт мойто момче, защото спекулират както им харесва. А ти ако си такъв умник си дай всичките джобни за акции на Тесла пък дано ти върже. Бенц и БМВ са брандове с толкова стабилен растеж, че измислената обезценка едва ли някой МИСЛЕЩ ще я отрази!
    Благодаря за вниманието, не'къв страшен умник си, вервай си..

    Коментиран от #6

  • 6 ИМАМ БМВ И МЕРЦЕДЕС

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чико":

    Не се обяснявай на глупака! На глупак може само да му вземеш , на такъв като този какво му се впрягаш.
  • 7 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Предполагам не знаеш, че цената на отделните акции се получава от общата цена ДЕЛЕНО на броя на акциите. Напълно нормално акциите на
    сравнително малка компания да струват повече, тъй като са по-малко.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Никой":

    А ако вместо да философстваш беше направил усилието (за теб) да прочетеш статията от линка , щеше да разбереш , че става въпрос за цената на цялата компания , а не за цената на отделните акции , ама тогава как ли щеше да се правиш на разбирач ! Също така в статията има дадена и много прегледна графика за движението на цените на Тесла , БМВ както и Мерцедес и ВАГ , която за всеки малко поне разбиращ от финанси говори напълно недвусмислено какво предстои в близко бъдеще , ама що да четем , като можем да говорим глупости ?!