14 Юни, 2017 07:15 10 422 2

Кларксън относно инцидента с Хамънд

Кларксън относно инцидента с Хамънд - 1

Джеръми Кларксън сподели мислите си в сайта им Drivetribe относно инцидента с Хамънд и те определено са забавни и точно в негов стил.

"Много от вас питат дали травмата на коляното на Хамънд ще повлияе на заснемането на втория сезон на The Grand Tour и отговорът е кратък - да. Докато пиша, Джеймс Мей виси в адската дупка, наречена Гетуик, и чака своя бюджетен полет, който да го заведе на мястото на снимки, които трябваше да бъдат заснети с Хамънд."

"Между другото съм станал по пълен мрак и пренаписвам всичките сценарии и идеи, защото ние трябва да се съобразим с факта, че Хамънд няма да може да кара следващите няколко месеца. Междувременно, той лежи в легло в швейцарските Алпи, докато хубави медицински сетри го обгрижват и му дават наркотици."

"Очевидно той ще се завърне в офиса следващата седмица, което е добро нещо, защото мастилото за принтера е свършило, девойката, която прави кафе е в отпуска и склада има нужда от преподреждане. Това са нещата, които Ричърд ще може да прави с един крак."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    62 5 Отговор
    Нещото, което ги отличава ... типичния английски хумор.
  • 2 незнайко

    17 31 Отговор
    Тъпотиите нямат край. Да кажат какво се случи, че разбиха хубавата кола. Да ама не, може да е по вина на шофьора !