10 091 2

Кларксън относно инцидента с Хамънд

Кларксън относно инцидента с Хамънд
Ангел Харизанов

Джеръми Кларксън сподели мислите си в сайта им Drivetribe относно инцидента с Хамънд и те определено са забавни и точно в негов стил.

"Много от вас питат дали травмата на коляното на Хамънд ще повлияе на заснемането на втория сезон на The Grand Tour и отговорът е кратък - да. Докато пиша, Джеймс Мей виси в адската дупка, наречена Гетуик, и чака своя бюджетен полет, който да го заведе на мястото на снимки, които трябваше да бъдат заснети с Хамънд."

"Между другото съм станал по пълен мрак и пренаписвам всичките сценарии и идеи, защото ние трябва да се съобразим с факта, че Хамънд няма да може да кара следващите няколко месеца. Междувременно, той лежи в легло в швейцарските Алпи, докато хубави медицински сетри го обгрижват и му дават наркотици."

"Очевидно той ще се завърне в офиса следващата седмица, което е добро нещо, защото мастилото за принтера е свършило, девойката, която прави кафе е в отпуска и склада има нужда от преподреждане. Това са нещата, които Ричърд ще може да прави с един крак."Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • некойси
  Отговор
  1 08:49  14.06.17
  Нещото, което ги отличава ... типичния английски хумор.
 • незнайко
  Отговор
  2 09:20  14.06.17
  Тъпотиите нямат край. Да кажат какво се случи, че разбиха хубавата кола. Да ама не, може да е по вина на шофьора !

Напиши коментар:


Публикувай