Last news in Fakti

16 Юни, 2017 05:30 7 871 5

Новото Audi A8 в "Спайдърмен"

  • audi-
  • a8-
  • спайдърмен
Новото Audi A8 в "Спайдърмен" - 1

Новото Audi A8 ще се появи за пръв път на киноекраните още преди своята официална световна премиера. Флагманът на премиум марката ще гастролира в блокбастъра на студио Marvel „Спайдърмен: Завръщане у дома“. По този начин кинофеновете ще бъдат първите, които ще получат възможността да се срещнат с новия автомобил лице в лице на премиерата на филма, която е насрочена за 28. юни в Лос Анджелис.

В новия блокбастър на Marvel Том Холанд в ролята на Питър Паркър ще се вози в новото Audi A8 L, управлявано от бодигарда Хепи Хоган (в ролята – Джон Фавро). Във филмовата сцена могат да се видят част от линиите на предната и страничната част на автомобила.

Освен това зрителите ще могат да видят как се представя функцията на автономно движение в задръстване: докато шофира, „Хепи“ отнема ръцете си от волана. Благодарение на активирания Audi AI пилот за движение в задръстване, Audi A8 поема автоматично управлението, а воланът се движи, сякаш се направлява от невидима ръка.

Наред с новото поколение на A8, в суперпродукцията гастролират още два модела на Audi: Тони Старк залага традиционно на Audi R8 V10 Spyder, докато самият „Питър Паркър“ управлява Audi TTS Roadster. Audi ще представи новата генерация на A8 официално пред обществеността на 11. юли 2017 година в рамките на Audi Summit в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 doe

    21 3 Отговор
    Четейки статията имам чувството,че филмът е направен за да може ауди да си рекламира колите.

    Коментиран от #2

  • 2 ЯК КАРАЧ

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "doe":

    А за какво друго да е, то вече всичко е реклама и пропаганда. Минаха времената, когато филми се правеха за да доставят радост у зрителя. Сега всичко е реклама на съзнателно и подсъзнателно ниво и промиване на мозъци. Не че са лоши аудитата, ама да ги караш докато им свърши лизинга и после да се отървеш незабавно и да вземеш новото...
  • 3 Герберасите на власта

    11 1 Отговор
    Сега на оградите по границата им викат защитно съоръжение ,на рекламите продуктово позициониране ,на грешките на военните приятелски огън ,а на кражбите на властта усвояване на еврофондове.

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Герберасите на власта":

    И откъде дойдоха тези наименования ? Не е ли от демокрантичния запад ? Ние само повтаряме като папагали, без значение кой управлява.
  • 5 ФолЦваген

    0 1 Отговор
    Аудито във филма дизел ли е хахахах, че нещо на ФолЦваген и Ауди не им върви в Америка