Last news in Fakti

16 Юни, 2017 20:39 4 271 8

Утре започват 24-те часа на Льо Ман

Утре започват 24-те часа на Льо Ман - 1

Утре ще започне най-старото и едно от най-епичните и култови състезания свързани с автомобилите в света - 24-те часа на Льо Ман. Всичко стартира през далечната 1923-та година и на пистата се провеждат едни от най-великите битки. Това ще бъде общо 85-тото издание на надпреварата, която през годините преминава през редица трансформации. Вчера, на квалификационните обиколки бе поставен поредния рекорд за обиколка на пистата дело на пилота Камуи Кобаяши от отбора на Toyota Gazoo Racing с време от 3 минути 14,791 секунди. За да се поставите на шофьорската позиция в прототипът на Toyota просто натиснете бутона play.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 камуи

    5 0 Отговор
    Камуи, не Камури!
  • 2 Ярослав Станчев

    4 3 Отговор
    Фен съм на Ауди и държах за тях,когато се състезаваха на Ле Ман,но за съжаление Ауди вече ги няма.Естествено сега съм за Порше.Но като гледах квалификациите и колко са бързи Тойота,мисля,че японците имат най-големи шансове за победа.Не трябва да забравяме все пак,че състезанието е 24 часа и всичко се случва,дори и в последните минути,но трябва да се признае,че тази година Тойота са много добри.
  • 3 тойота гъзуу рейсинг

    2 1 Отговор
    Търсим врачка или шаман за разваляне на черна магия. Кандидатурите си изпращайте знаете си къде.
  • 4 Ярослав Станчев

    10 1 Отговор
    Честита 19-та победа на Порше,напълно заслужена.Велика марка,велик отбор,велика традиция.А от Тойота очаквах доста повече,но за пореден път се оказаха въздух под налягане и съвсем заслужено си отнесоха поредния провал.

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Андре

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ярослав Станчев":

    Браво наистина ! Време е факти да го отразят с подробности !
  • 6 Аууууди

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ярослав Станчев":

    Те щото Порше спряха да имат налягане на масло а,и излезнаха от строя.
  • 7 порша тойот

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ярослав Станчев":

    Общо взето фатални повреди за #1 и #7 и почти еднакви повреди за #2 и #8. Само по-бързото оправяне на #2 спечели състезанието за Порше.

    Коментиран от #8

  • 8 Ярослав Станчев

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "порша тойот":

    Приликата е само на пръв поглед.На практика излиза,че Порше имат кола,която въпреки проблемите спечели Ле Ман,а Тойота имат проблеми въпреки (уж) по-добрата си кола.