Last news in Fakti

21 Юни, 2017 13:00 11 810 19

Автомобилите на тайнствения британец @gedgbz

  • @gedgbz-
  • колекция-
  • хиперкари
Автомобилите на тайнствения британец @gedgbz - 1

Всъщност колекцията от ултраскъпи хиперкари не е тайна, но името на нейния притежател е загадка за всички. За собственика на тези уникални автомобили се знае само, че е жител на Гибралтар, а в социалните мрежи се подвизава под името @gedgbz.

В неговия гараж се намира по един екземпляр от шестте лимитирани серии Bugatti Veyron Legend Editions, а съвсем скоро към тях @gedgbz прибави и най-новия модел на Bugatti - Chiron. Това обаче съвсем не е всичко.

Автомобилите на тайнствения британец @gedgbz

Тайнственият британец притежава още две Ferrari LaFerrari, пистовото купе Ferrari FXX K, McLaren P1 и Aston Martin One-77. Още от колекцията включва две Pagani Huayra, а така също Lamborghini Aventador J, Veneno Roadster и Reventon Rodster.

Колекцията отстъпва на малко от познатите ни. Естествено, не може да се мери с тази на султана на Бруней, но определено заслужава внимание. @gedgbz не разкрива самоличността си, но регулярно показва в интернет новите си придобивки.

Автомобилите на тайнствения британец @gedgbz


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koenigsegg

    8 29 Отговор
    Пфу голтак - намерил с кво да се фука бугатита и фераренца !ВИЖТЕ МИ НОВИЯ АЙФОН В ЗАПАДЕН ВАРИАНТ - КОМЕРСИАЛНО ЩЕ ПОВЪРНА !!!!Тоя явно не е чувал още ,че краля е koenigsegg !!!!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    33 6 Отговор

    До коментар #1 от "koenigsegg":

    Още малко и ще му се скараш, че няма GT-r!

    Коментиран от #5

  • 3 незнайко

    12 14 Отговор
    Как няма да е тайнствен ! Както са му незаконни доходите, така и никой не го знае кой е ! Купува чрез посредник. Рибата се вмирисва от главата.

    Коментиран от #4

  • 4 Андре

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Ти като знаеш как става, да вземеш да ми купиш едно Ферари, посредника не е нужно да декларира нищо нали ? :D
  • 5 трололюбец

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пешо":

    Не , всъщност проблема му е , че със всичките си милиони не може да събере и една десета от последователите на всяка българска кифла средна ръка , която показва само собствения си задник !!!
  • 6 гост

    6 6 Отговор
    А докато някои припадат по "Бугатита" , ВАГ е на път да се срине до ТРЕТИ производител в света , каква катастрофа за верните му български фенове : Renault-Nissan смята да стане №1 в света до края на годината !!!
    https://money.bg/auto/renault-nissan-smyata-da-stane-1-v-sveta-do-kraya-na-godinata.html

    Коментиран от #7

  • 7 виц

    19 4 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Това е виц, да не вземе някой да се върже.

    Една майка изкрещяла на детето си силно - "ОСТАВИ ТОЗИ БОКЛУК!", при което шофьорът на минаващо наблизо рено с отворени прозорци спрял, излязъл от колата и тръгнал пеша.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "виц":

    Ако беше прочел цифричките в статията нямаше да ти е толкова смешно ами щеше да ревнеш с глас !
  • 9 Притежател на загадъчни снимки

    14 1 Отговор
    Качил съм си във фейсбука събрани снимки от интернет на яки коли. Ако някой иска до ме отрази в новина профила ми е @swrghs
  • 10 Shmeker

    5 5 Отговор
    Кьонихсег е по-нисък клас автомобил. Няма такава дълговечност и не е толкоз безопасен.

    Коментиран от #11

  • 11 и твойта семка също

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "Shmeker":

    Ко,ко казА ?!
  • 12 винкел

    3 8 Отговор
    След някоя и друга година,като вземе да се разлага пластма-
    сата на колите му,има да се хапе,където .ере.
  • 13 баси

    9 3 Отговор
    абе shmeker автомобил който се продава за над 2 милиона евърца и ти с простия си акъл да кажеш че е нисък клас.....браво утепа сите риби у искъро....кефиш ме барато

    Коментиран от #14

  • 14 Shmeker

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "баси":

    Няма как, Кьонихсега е V8, тук имаш W16. Повече цилиндри, повече обем, повече дълговечност. А, да и звукът е по-добър. Макар, че това е въпрос на вкус. 4х4 също си е огромно предимство.
    Между другото не съм виждал нищо постигнато от Кьонихсег, те даже 1 обиколка на ринга не направиха като хората. Само някви хвалби си правят, разбирай ПР и реклама.
  • 15 ужас

    2 2 Отговор
    Виждал съм повечето от изброените автомобили но от подобна новина ми става много тъжно, да имаш толкова пари и да си толкова праволинеен в първичността си, не смятам, че света го чака бляскаво бъдеще с такива индивиди...невероятно безумие и го показва и се радва и има кой да го оценява, направо е страшно....

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Shmeker

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "ужас":

    Ами човекът се кефи на Бугати явно, но има и някои добри коли, които го кефят.
  • 17 No name

    1 0 Отговор
    Ама вие всичките сте изплескали яко щом се карате за такива неща. Има жив и здрав, въпреки че много здрави умряха иначе казано да им се радва щом му харесва.
  • 18 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ужас":

    Спокойно , пич , това са просто пуберски полюции , въпросния "тайнствен" и малоумната му "колекция" съществуват само в измисления профил в инстаграм , не виждаш ли , че на снимките има регистрации от поне четири различни държави , а заглавната снимка е от ей това "събитийце" :
    https://www.youtube.com/watch?v=cWp3l0NNzgQ
  • 19 Бла бла

    0 0 Отговор
    "Тайнственият британец" като нищо може да се окаже някой източноевропеец:) Руснак например.