Last news in Fakti

20 Юни, 2017 08:00 6 584 8

И върховното кабрио на Audi е?

  • audi-
  • r8
И върховното кабрио на Audi е? - 1

Второто поколение на Audi бе представено преди около две години, като и българските фенове успяха да му се насладят в пълния му блясък на автосалона провел се в столицата. За разлика от предишния модел, тук автомобилът има само V10 двигател, но с две нива на мощност - 540 и 610 конски сили.

Кабриолетът наречен Spyder до сега разчиташе само на по-слабия агрегат, но е време за нов праг наречен R8 Spyder V10 plus. Това означава ускорение от 0 до 100 за 3.3 секунди под открито небе и абсолютната наслада от десетте цилиндъра, които стигат до високи октави.

Интересното е, че благодарение на "екстрите" идващи с означението Plus, като спортните седалки, джантите и карбон-керамичните спирачки, теглото на най-мощния кабриолет на компанията намалява с 25 килограма до 1695 кг. За сгъването на мекия таван са нужни незначителните 20 секунди.

Най-доброто и това, което го разделя значително от "брат му от друга майка" - Huracan, е интериора - комфорта и възможностите определено са на по-високо ниво. Тук можем само да започнем с 12.3-ничовия дисплей на мултимедийната система, аудиото на Bang & Olufsen, адаптивното окачване и всичките възможности за вариации от материали за салона и декоративните детайли. Цената на този открит изтребител ще бъде завидните 207500 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андре

    11 1 Отговор
    Абе кабрио, браво за V10-ката....ама 200 000 Евро...
  • 2 и най-доброто ауди кабрио в света е...

    4 5 Отговор
    Никой не мое да бие кабриото на Dalgiq S Audito from Varna, Bulgaria. ;)))
    И срещу него да карат па не мое го стигнат !!!
  • 3 Ламбо

    4 3 Отговор
    Красота.
  • 4 Ламбо

    7 4 Отговор
    Кога БЕ ЕМ ВЕ ще се научат да правят такива перфектни бегачки?
  • 5 Vasik Atanasova

    4 3 Отговор
    страхотна КРАСОТА
    кой каза че зеления цвят не е хубав
    страшен нюанс на зелено
    убиец е
  • 6 Гост

    6 3 Отговор
    Тия ВАГ-ени добре,че купиха култовото Ламбо,че и те да изкопират един истински спортен автомобил и да го представят като свой.НЕЩАСТНИЦИ!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Ловеца на поршета

    3 3 Отговор
    Грозна работа!!!
  • 8 Радко

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Модела тръгва от 24 часа на Льо Ман неграмотник, за там е разработен и впоследствие се произвежда серийно.
    Но ти предполагам си много комплексиран от консервата която караш и ти е простено.