8 893 5

Англичанин срещу автобус

Англичанин срещу автобус
Георги Касабов

Охранителна камера в английския град запечата шокиращ случай на британска невъзмутимост. На кадрите се вижда как шофьор на автобус на градския транспорт губи контрол над управлението заради прекалено висока скорост и връхлита откъм гърба нищо неподозиращ пешеходец.

Блъснатият Саймън Смит чупи с тила си предното стъкло на рейса и пада свит на земята. Само секунди по-късно обаче мъжът се изправя на крака и припряно влиза в кръчмата, към която очевидно бърза преди инцидента.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 10:52  28.06.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • някой
  Отговор
  2 11:49  28.06.17
  До 1 Какво не ти харесва в новината професоре? Големи детективи сте. Що не пробваш ти да пишеш новини да те видим . Поздравления за автора че ни предлага интересни новини
 • Ники
  Отговор
  3 14:05  28.06.17
  Е това ми хареса ! Евала на пича , ако нещо ти пречи на пиенето просто го игнорираш ! Има някой , ще се търкалят 2 часа на земята ! Но забележете колко много хора се стекоха веднага , да видят как е човека !!
 • един
  Отговор
  4 15:25  28.06.17
  Не беееее, вие не сте разбрали нищо. Блъснатият бяга от полицията и го преследват с автобуса докато пратят подкрепление, затова го бутурясват ама той оживява, влиза в една дупка и се заключва, затова после не могат да влязат след него. Няма никаква кръчма, никаква ракия просто беглец след банков обир го преследва полицай с автобус.
 • Дедо
  Отговор
  5 16:55  28.06.17
  Ама на тоя яко му се кърка...щом и рейс не го впечатли...

Напиши коментар:


Публикувай