2 Юли, 2017 07:15 5 343 1

Забавления по Гудуудски

Забавления по Гудуудски - 1

Този уикенд се провежда едно от най-очакваните събития за феновете на автомобилите в Европа и света. Фестивалът на скоростта в имението Гудууд започва като нормална английска сбирка, но само за няколко години превзема сърцата на феновете и достига до грандиозни мащаби. Това кара и повечето автомобилни производители да се насочат към него, като един добър маркетингов ход за представяне на най-новите си модели и прототипи. За разлика от другите автомобилни събития обаче, тук повечето машини излизат директно на късата отсечка, за да покажат своите възможности. Разнообразиеото наистина достига скандални мащаби, като в това видео ще видим само най-новите машини, който просто обръщат. Просто, но по Гудуудски - автомобили за милиони карани подобаващо.Това е само частица от емоцията, която ще се опитаме да ви предадем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 2 Отговор
    Егати забавлението ! Да имаш такава кола и да не можеш да я караш с пълните и възможности. Да се въртят като пумпали за тях явно е забавление.